Mármint letölteni a gépedre és mappába rendezni? Hmm....Abban nem tudok segíteni...
Azt-azt!
KÁR!
A FRANCBA!!!
Nyugi!Nem rád vagyok mérges!
Csak Kéne az a video!
Ahogy írtam elég sok video meg van a HL2-ből!
Kicsit Nagyon Fan vagyok!
Szeretnék minnél több HL dolgot magaménal tudni!
NA JÓ!
Azért annyira nem vagyok!
Csak azok a dolgok érdekelnek amik a gépre fel lehet pakolni!
Meg Van a HL2 összes Bink videoja!(Remélem az összes!)
http://www.youtube.com/watch?v=hZg1Fz8vye4
Nézzétek meg, királyság.
EZ ÚJ?
Ez már 100 éves!
Van ennél egy sokkal jobb!
Ugyan ez van benne de az már ki van egészítve új dolgokkal mint pl.:
-Stride vs. Dog
-Eli Valance és Dr. Kliener nézik a citadellából ellopott videot
-a Combine overlord megjelenése
-(és ami a legjobban tetszik) a Combine haderők vonulása egy hídon
-meg még néhány apróság.
Aki tudja melyik videoról beszélek az megtudná mondani honnan tudom leszedni!
Előre is köszönöm!!!
Minden jóérzésű HL2 fan segítségéért könyörgöm. Megvettem még tavaly a GOTY Editiont, és végig is toltam a játékot(vagy 3x). Nemrégiben kicsit kipofoztam a gépem, az egyedűli ami megmaradt a régi konfigomból, az az egerem. A gáz az, hogy az új cuccra fel akartam tenni a játékot, de nem emlékeztem a steam accountomra. Gondoltam csinálok újat, de azt meg nem lehet, mert 1 kulcsot csak 1x lehet felhasználni. Nosza, szóltam a steamnek, hogy akkor elfelejtettem az accountomat, legyen már szíves küldeni 1 emilt. Beprópálkoztam felhasználói névvel, programkulccsal, emil címmel, de az a q..a steam nem küld semmit. Ilyenkor mi a fityfenét lehet csinálni? Úgy kipróbálnám már milyen maxon tolni a HL2-t. Segítsetek plz...
Láttátok az új HL2EP2 videjót. Nagoyon királyság!!!!!
Minden jóérzésű HL2 fan segítségéért könyörgöm. Megvettem még tavaly a GOTY Editiont, és végig is toltam a játékot(vagy 3x). Nemrégiben kicsit kipofoztam a gépem, az egyedűli ami megmaradt a régi konfigomból, az az egerem. A gáz az, hogy az új cuccra fel akartam tenni a játékot, de nem emlékeztem a steam accountomra. Gondoltam csinálok újat, de azt meg nem lehet, mert 1 kulcsot csak 1x lehet felhasználni. Nosza, szóltam a steamnek, hogy akkor elfelejtettem az accountomat, legyen már szíves küldeni 1 emilt. Beprópálkoztam felhasználói névvel, programkulccsal, emil címmel, de az a q..a steam nem küld semmit. Ilyenkor mi a fityfenét lehet csinálni? Úgy kipróbálnám már milyen maxon tolni a HL2-t. Segítsetek plz...
Van néhány békés tüntető barátom, (tévészékház stb) már mennek a valvéhoz "tüntetni"
Már elindultak csak nem tudják hogy hol is van a valve székhelye. Nem tudná valaki megmondani???
Milyen pajszer?
NA igen!
Abból Tuti hogy háború lesz!
Én már gyüjtöm a seregeimet hogy meginduljunk közép Valve felé!
Van néhány békés tüntető barátom, (tévészékház stb) már mennek a valvéhoz "tüntetni"
Már elindultak csak nem tudják hogy hol is van a valve székhelye. Nem tudná valaki megmondani???
Te asziszed komolyan elakadtam ? Csak kíváncsi voltam, hogy mit szólnak mások ahhoz, ha valaki itt elakad. Szerintem háború lesz amiatt, hogy halasztották az Episode 2-őt.
Ti hallottátok már a szent PAJSZER legendáját?
Milyen pajszer?
NA igen!
Abból Tuti hogy háború lesz!
Én már gyüjtöm a seregeimet hogy meginduljunk közép Valve felé!
Te asziszed komolyan elakadtam ? Csak kíváncsi voltam, hogy mit szólnak mások ahhoz, ha valaki itt elakad. Szerintem háború lesz amiatt, hogy halasztották az Episode 2-őt.
Ti hallottátok már a szent PAJSZER legendáját?
Én a legelején elakadtam, ott ahol megtalál DOG a gödörben, és ki kéne mászni. Alyx kimászik, de én nemtudom hogy kell onnan kimenni. Valaki tudja hogy kell?
Én ehhez nem fűzök sok reményt. A cél egy kb. átlag HL hosszúságú trillógia fejlesztése, azaz a három fejezet kb. együtt lesz olyan hosszú, mint a HL vagy HL2 volt önmagában.
Tom mi volt a baj.
Nem volt elég lemezterület.
LOL
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én most olvastam egy régebbi cikket a neten!
Elivleg nem lesz Half-Life 3-om!
Az episodokat nem, mint a HL2 folytatását vagy kiegészítőjét dobták ki, hanem mint a
HL3-at, csak feldarabolva!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.