Hi!
Igen van,én a kocsit preferálom ,no meg ott volt az első talákozás velük,nekem az maratt meg a legnagyobb élményként,csak cikáztam a házikókba ,tiszta macska-egér fílingje volt-felejthetetlen .Az 1-ik kb. 5 cm az arcomtól dőlt ki ,mire észhöz tértem már ott volt a másik
igen ezt az egyik játék kommentár is írja hogy direkt ezt az érzést akarták kelteni, monduk amikor én legelösszőr láttam a huntert, megijedtem tőle, és a házas jelenetnél inkább tartozkodó voltam, de amikor rájöttem hogy három jól irányzott csapás egy tárgyal megoldja a gondot, élvezetessé vált a harc velük
Hi!
Igen van,én a kocsit preferálom ,no meg ott volt az első talákozás velük,nekem az maratt meg a legnagyobb élményként,csak cikáztam a házikókba ,tiszta macska-egér fílingje volt-felejthetetlen .Az 1-ik kb. 5 cm az arcomtól dőlt ki ,mire észhöz tértem már ott volt a másik
Hogyhogy eddig nem ismerted ezt a fenomént.Még az a tuti amikor gáz palackokat,festékes vödröket,vagy mindenféle földön heverő szerszámokat hajigálsz.sok kombinációt kihasználva.
ja, mondjuk szerintem óriási ötlet lett volna ha a huntereket tényleg csak tárgyakkal lehetett volna megölni, mondjuk az hogy végül fegyverrel is lehet gyapni őket nem baj, de én akkor is csak boilylerekkel ölöm őket,(azt hiszem van is egy ilyen kihívás, hogy 30at kell elütni kocsikkal vagy megölni tárgyakkal)
Hogyhogy eddig nem ismerted ezt a fenomént.Még az a tuti amikor gáz palackokat,festékes vödröket,vagy mindenféle földön heverő szerszámokat hajigálsz.sok kombinációt kihasználva.
Én nem tudom ,hogy eddig miért nem toltam eszt a játékot mocskosul bejön ! Főleg mikor tudok dobálni tárgyakat ,pl elég aranyos mikor 1 fűrészpengével egyszerre 4-5mocskot ketté vágok ! Szóval örülök ,hogy ráakadtam a gamre !
A megoldás Rawenholm -alatti barlangok,ott leülsz a kivezető úton,tudod,ahol fel-le járkál aza kis vagon a kis propellerel.tuti biztonság,és ha néha kinézél akkor jó zene szól
ez se rosz, már csak egy laptop vagy egy shutgun kéne a szórakozás beteljesedéséhez, mondjuk szerintem besétálok a lázadó bázisig ha már ott vagyok, és megnézem van e nekik valami jó cuccuk.
hé ez most nagyon bejött, bele is kezdek egy ilyen garry's modos képregénybe, olyasmibe mint gordon frohmané, ha érdekel a frohmanos képregyény címe akkor ö...várjál mindjárt megnézem, á...igen hlcomic.com, várjál, de hogy szerzek borelasiast, na mindegy a héten úgy sem lesz több dolgom úgyhogy elleszek , kösz a segítséget, nevedet feltüntetem
A megoldás Rawenholm -alatti barlangok,ott leülsz a kivezető úton,tudod,ahol fel-le járkál aza kis vagon a kis propellerel.tuti biztonság,és ha néha kinézél akkor jó zene szól
Ugye van a D.O.G, na a vízben neked egy F.I.S.H ,talán egy viziportáló
heh, ez jó , ez tetszett. már csak az a probléma hogy nem tudom most mit csináljak, a borelasias, hát ö... a víz alatt, a tizenhetes városban legfeeljebb a zombik társasága vár, a fehér erdő nem tudom merre van, ö.... ennyi.
Nem nagyon ismerem a Lost-ot,csak 1-2-részt láttam.De lehet hogy pótolni fogom.
Már alig várom a bossszút a HL Ep2-végén elkövetet gaztettért
bosszú bosszú bosszú, úgyérzem amiatt a bizonyos szörnyúség miatt végigmegyek pár lényen, csak jöjjön már ki végre, nem is tudom elhinni hogy még oj messze is van a bosszú ideje (persze ne hidjetek pszihopatának de ez még engem is felhúz!)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.