Bocsi, akkor lerövidítem. Szóval Vista 64-em van és nem fut vele a HL2, még -32bit módban sem. Tud valaki megoldást?
Chocho írta:
Bocsi, akkor lerövidítem. Szóval Vista 64-em van és nem fut vele a HL2, még -32bit módban sem. Tud valaki megoldást?
Windows XP?
Na most komolyan. Nekem ez általában minden Steam-es játéknál előfordul egyszer, amikor először indítom őket. Mert a tűzfalam nem engedi elindítani. Az eredmény: megfagy az egész. Ilyenkor kikapcsolom a tűzfalat, majd elindítom a játékot. Amikor rendesen elindult Alt+TAB, tűzfal elindít. Itt engedélyezem a játék futtatását és kész. Ha nem a tűzfal miatt van, akkor fogalmam sincs mi lehet.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a Half-Life 2-höz!
Fel szerettem volna tenni, de mivel a 4. CD-t már nem olvasta az íróm, ezért a Steamen át töltöttem le. Frissítettem is ahogy kell, majd szerettem volna indítani, de a betöltőképernyőn (Loading) kifagy az egész. Nincs előtte se Valve reklám, se semmi, csak jönne a loading screen, és kész.
A gépem: X2 4400+; 6GB DDR2; HD3870; 500 GB HDD; Windows Vista Ultimate 64 bit, magyar
Azt még megjeleníti a töltőképernyőn, hogy "64 bit mode active", de kész, nem megy tovább...
sziasztok!
ha a játék elején az opciókban olyan beállítást választottam, amit nem tud kezelni a monitor, és azóta nem tudok a játékba belépni, mert kiírja, hogy: INPUT NOT SUPPORTED.
akkor most mit tegyek?
nem tudok az opcióba belépni és visszaállítani az eredeti beállítást, mert nem látok semmit!!!....
valami 5let valakinél?
köszi
Rakd újra a játékot. Akkor menni fog. Más ötletem nincs.
ha a játék elején az opciókban olyan beállítást választottam, amit nem tud kezelni a monitor, és azóta nem tudok a játékba belépni, mert kiírja, hogy: INPUT NOT SUPPORTED.
akkor most mit tegyek?
nem tudok az opcióba belépni és visszaállítani az eredeti beállítást, mert nem látok semmit!!!....
Segítséget szeretnék kérni a HL2-höz! Az elején járok, nemrég hagytam el azt a részt, amikor a helitől kell menekülni. Kiestem egy szellőzőrendszerből, leszedtem pár minirobotot, és alattam egy nagy "tó" van, de a másik oldalára nem tudok átúszni, mert rács védi. Mit tegyek? Valami Route Kanal a neve a helynek.
Segítséget szeretnék kérni a HL2-höz! Az elején járok, nemrég hagytam el azt a részt, amikor a helitől kell menekülni. Kiestem egy szellőzőrendszerből, leszedtem pár minirobotot, és alattam egy nagy "tó" van, de a másik oldalára nem tudok átúszni, mert rács védi. Mit tegyek? Valami Route Kanal a neve a helynek.
Pozandr: sajnos nincs új fegyver az episode 1-ben, pedig jó lett volna. És sajnos az is igaz, hogy nagyon rövid, 4-5 óra alatt simán végigvihető, és akkor mindent megnéztél a játékban. De nagyomn új környezet sincs, szóval szerintem kijelenthetjük, hogy az Ep2 sokkal jobb mint az Ep1.
Ha nem jelenik meg dobozos formában az Episode Two, akkor kénytelen leszek megvásárolni a Steam-en. Jó a HL2 játék, de nem elég interaktív, lehetne benne több beszélgetés más szereplőkkel... Eli Vance lányával is nagyon régen találkoztam.
Pozandr: sajnos nincs új fegyver az episode 1-ben, pedig jó lett volna. És sajnos az is igaz, hogy nagyon rövid, 4-5 óra alatt simán végigvihető, és akkor mindent megnéztél a játékban. De nagyomn új környezet sincs, szóval szerintem kijelenthetjük, hogy az Ep2 sokkal jobb mint az Ep1.
Az Episode One nem túl hosszú, de vannak benne fontos elemek amikből kibontakozik az új éra. Hisz a 2-höz képest sok változáson esik át a gém, még a Lost Coasthoz képest is, hisz a Lost Coast igazából a HDR premier, de semmitöbb. Az episode two meg még inkább érdekesebbnek mutatja magát, mint a one a HL2-höz képest. A Shader rendszer itt már jóval aprólékosabb, fejlettebb.
Zeroo93 írta:
Az Episode One nem túl hosszú, de vannak benne fontos elemek amikből kibontakozik az új éra. Hisz a 2-höz képest sok változáson esik át a gém, még a Lost Coasthoz képest is, hisz a Lost Coast igazából a HDR premier, de semmitöbb. Az episode two meg még inkább érdekesebbnek mutatja magát, mint a one a HL2-höz képest. A Shader rendszer itt már jóval aprólékosabb, fejlettebb.
Olvastam, hogy az Episode 1. csak pár óra játékot tartalmaz. Érdekes, mert először a második résznek álltam neki, úgy hogy az előzményket nem ismerem.
Vannak új fegyverek az Episode One-ban? Nekem bejön a gravity gun de sajnos bogarakat nem lehet vele ölni...
Zeroo93 írta: Mármint úgyértem a játékot, hisz nem egy mai darab. Az Episode 1-2-t ki ne hagyd!
A játékosdira nekem is leginkább csak hétvégén jut időm, elvétve..
Az Episode One megvan, az benne volt a Holiday Collection-ben. Az Episode 2-t meg remélem, hogy a hírekkel ellentétben, majd önállóan is kiadják.
Nem akarok többször fizetni, hoigymegveszem az episode pack-et, amikor az első már megvan.
Mármint úgyértem a játékot, hisz nem egy mai darab. Az Episode 1-2-t ki ne hagyd!
Zeroo93 írta:
Mármint úgyértem a játékot, hisz nem egy mai darab. Az Episode 1-2-t ki ne hagyd!
Az Episode One megvan, az benne volt a Holiday Collection-ben. Az Episode 2-t meg remélem, hogy a hírekkel ellentétben, majd önállóan is kiadják.
Nem akarok többször fizetni, hoigymegveszem az episode pack-et, amikor az első már megvan.
Sikerült újra előszednem a Half Life 2-t egy fél év után. Nagyon örülök, mert most vagyok annál a résznél, amikor azok a ronda bogarak már nem csak támadnak, hanem megis védenek. Egy Vortigaunt-tól kaptam egy aranyos bogárszelidítő valamit...
Mennyi van még hátra a második részből?
Lassan, de biztosan elérsz a citadellához= hamarosan. Még nem vitted ki?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.