sziasztok van egy Mod problémám a sourceforts ha be akarok lépni egy serverbe ezt írja ki. Disconnect:server uses different class tables.
előtte meg valami mapos baja volt de letöröltem az összes pályát hogy majd jól kifogok rajta mert mindenképp az a pályát tölti majd le. de hát nem mert így meg ez a baja.
Csak ha fenn van a Cinematic Mod V9 BASE, utána telepítheted a 9.5-öt. Meg kell hozzá EP1 és EP2 is. Ha ezek megvannak, akkor elvileg van benne egy setup.exe, az meg tudja hova kell felrakni.
oblivion avatarja írta: Mert káromkodott és sértegette a többieket
és én vok ő
hova telepítse(m) akkor?
De ha volt Oblivion Avatarja akkor miért hoztad létere Zodmant, A buta név miatt? De tényleg, miért pont oblivion avatarja, az oblivion oké, de avatarja?
Mert káromkodott és sértegette a többieket
és én vok ő
hova telepítse(m) akkor?
oblivion avatarja írta:
Mert káromkodott és sértegette a többieket
és én vok ő
hova telepítse(m) akkor?
De ha volt Oblivion Avatarja akkor miért hoztad létere Zodmant, A buta név miatt? De tényleg, miért pont oblivion avatarja, az oblivion oké, de avatarja?
OFFzegény Zodman banolták viszont megint van Oblivion Avatarja
Mi előtt ezt is banolnák hova kell telepíteni a Fake Factory ).5 módot mert ahova ö akarta ott nem jó pedig a Steamet eltalálta hogy hol van.
OFFzegény Zodman banolták viszont megint van Oblivion Avatarja
Mi előtt ezt is banolnák hova kell telepíteni a Fake Factory ).5 módot mert ahova ö akarta ott nem jó pedig a Steamet eltalálta hogy hol van.
Nincs valakinek kedve Synergy-vel játszani? Amikor nézni szoktam nincs egyetlen egy szerver sem, pedig kiváncsi lennék milyen Coop-on végigmenni a HL2, EP1 és EP2-őn.
A modot közvetlen Steam-ról is le lehet szedni, nem kell szétnézni érte a neten.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.