Végig nyomtam párat.
A Research and Development Nagyon király! Sajnáltam is mikor vége lett.
Az egyikkel meg nem tom mi van. A Provenance-nél ott tartottam hogy combine katonát akarnak belőlem csinálni. Megjelenik G-man azt nagy feketeség. Na most ott állok a nagy feketeség közepén és nem történik semmi. Meg a citadallás "zene" egy ideig azt annyi. Mi van vele? Egyébkén sokszor volt hogy kidobott a játék. Vannak benne hibák.
De a Researc and Development nagyon Jó! Jó kis ügyességi.
Ismét Kösz Mukridzsin. Ezek közül van pár amivel nem játszottam, de azonnal neki is állok.
Hát a Combine Destiny 1 engemet egyfolytában kidob. Nem tom miért.
Awakening-en nekem is felkelltette az érdeklődésemet, de még nem szedtem.
A Rio Act szintén egy jó kis darab bár lehetne még mit csiszolni rajta, de nem rossz.
Slums-nek csak az első részével játszottam, de annyira nem ragadott meg. Elég Snassz.
Én igazán azokat keresem amik a HL világában játszódnak.
Amit még kipróbáltam az a Citie 14 , Half-life wars beta-ja és a Zombie panic. Az utóbbi kettő nem rossz, ha bár a wars még beta és ráfér még a fejlesztés. A citie 14 meg elégé összecsapott.
Amit nagyon várok az a Black Mesa Source. Az vinni fog mindent!
De mikor jelenik már meg? 2009-re igérték ugyebár, de remélem nem december 31-én fog megérkezni.
szerk: A rock 24-et csak elkezdtem, de aztán abba is hagytam. Még várok vele.
Próbáld meg a frissebb változatát a Combine Destiny 1 -nek . Na itt vannak a legfrissebb letöltési linkek a mod-okhoz .
Az előző hozzászólásom óta még eszembe jutott , még több (számomra) jófajta mod . . A többségéhez vak képáradat meg videó !
A Minerva mod-ot a HL2-ból kivágott első citadella koncepció ihlette . Az én ÜBER-KIRÁLY SP mod listám :
- A Corny Voyage
- Awakening
- Calamity
- Combine Destiny 1 (Ep2 készülőben)
- Curse Episode 1 (Ep2 készülőben)
- Eclipse
- Eye of the Storm Ep1 (Ep2 készülőben)
- FLIPSIDE
- Get a Life
- HALF-LIFE² Old School
- Joutomaa
- Mentality
- MINERVA
- Missing Information 1.5 ( Bingo Mod = Missing Information 2 készülőben )
- Project 25
- Provenance
- Radiator 1-2 (3 készülőben)
- R e b e l l i o n
- Research and Development
- Riot Act
- Rock 24
- Slums 2
- The Citizen 1-2
- Union
Persze még rengeteg ÜBER-KIRÁLY SP mod van a HL2(+ep1-ep2)-hőz , de én csak azokat írtam le , amelyeket már végigtoltam és nagyon jó élmény volt játszani velük !
Ismét Kösz Mukridzsin. Ezek közül van pár amivel nem játszottam, de azonnal neki is állok.
Hát a Combine Destiny 1 engemet egyfolytában kidob. Nem tom miért.
Awakening-en nekem is felkelltette az érdeklődésemet, de még nem szedtem.
A Rio Act szintén egy jó kis darab bár lehetne még mit csiszolni rajta, de nem rossz.
Slums-nek csak az első részével játszottam, de annyira nem ragadott meg. Elég Snassz.
Én igazán azokat keresem amik a HL világában játszódnak.
Amit még kipróbáltam az a Citie 14 , Half-life wars beta-ja és a Zombie panic. Az utóbbi kettő nem rossz, ha bár a wars még beta és ráfér még a fejlesztés. A citie 14 meg elégé összecsapott.
Amit nagyon várok az a Black Mesa Source. Az vinni fog mindent!
De mikor jelenik már meg? 2009-re igérték ugyebár, de remélem nem december 31-én fog megérkezni.
szerk: A rock 24-et csak elkezdtem, de aztán abba is hagytam. Még várok vele.
A Minerva mod-ot a HL2-ból kivágott első citadella koncepció ihlette . Az én ÜBER-KIRÁLY SP mod listám :
- A Corny Voyage
- Awakening
- Calamity
- Eclipse
- FLIPSIDE
- Get a Life
- HALF-LIFE² Old School
- Joutomaa
- Mentality
- MINERVA
- Project 25
- Provenance
- R e b e l l i o n
- Riot Act
- Rock 24
- Slums 2
- The Citizen 1-2
- Union
Persze még rengeteg ÜBER-KIRÁLY SP mod van a HL2(+ep1-ep2)-hőz , de én csak azokat írtam le , amelyeket már végigtoltam és nagyon jó élmény volt játszani velük !
A Curse tényleg nagyon egyedi és jó lett (különösen jó ilyet írni magyar fejlesztésről), a Combine Destiny 1 nem volt különösebben nagy durranás (bár hozzá kell tenni, hogy első HL2 modként nem is lehetett elvárni, hogy annyira kiforrott legyen), a Corny Voyage nagyon beteg, a Minerva pedig mindent visz. Hihetetlenül tehetséges ez az Adam Foster, megérdemelten került a Valve teambe.
Most játszottam végig a Minerva mod-ot. ISZONYAT JÓ!!
A pályák nagyon jók benne. Olyan az egész mint egy föld alá épített citadella. Ezenkivül rendkivül akciódús!
Aki nem próbálta még az essen neki. Nem fogja megbánni!
- A Corny Voyage
- Awakening
- Calamity
- Eclipse
- FLIPSIDE
- Get a Life
- HALF-LIFE² Old School
- Joutomaa
- Mentality
- MINERVA
- Project 25
- Provenance
- R e b e l l i o n
- Riot Act
- Rock 24
- Slums 2
- The Citizen 1-2
- Union
Most játszottam végig a Minerva mod-ot. ISZONYAT JÓ!!
A pályák nagyon jók benne. Olyan az egész mint egy föld alá épített citadella. Ezenkivül rendkivül akciódús!
Aki nem próbálta még az essen neki. Nem fogja megbánni!
Na sikerült megcsinálni.
Azzal kellett ügyeskednem hogy ide-oda átállítom a steam nyelvét. Most már megy és a magyarosítás is fent van.
Eddig egy régebbi magyarosítással próbálkoztam, de most leszedtem a fi-set. Azzal megy rendesen, habár a másik magyarosítás nekem jobban tetszett és mint ha az bővebb lett volna. De ha ezzel megy akkor marad ez.
Mukri: Kösz a segítséget. Egyébként azért nem vagyok analfabéta, hogy ne tudnám hogy kell használni a ps-t ill. a steames dolgokat.
Na sikerült megcsinálni.
Azzal kellett ügyeskednem hogy ide-oda átállítom a steam nyelvét. Most már megy és a magyarosítás is fent van.
Eddig egy régebbi magyarosítással próbálkoztam, de most leszedtem a fi-set. Azzal megy rendesen, habár a másik magyarosítás nekem jobban tetszett és mint ha az bővebb lett volna. De ha ezzel megy akkor marad ez.
Mukri: Kösz a segítséget. Egyébként azért nem vagyok analfabéta, hogy ne tudnám hogy kell használni a ps-t ill. a steames dolgokat.
Mielőtt másképpen segítenék neked , mutass egy képet a Steam-edről a játékokkal együtt ! pl. így Steam-em
Nyisd meg a Steam-et a Saját játékok fülnél nyomd meg a Prt Scr billentyűt nyiss meg egy képszerkesztőt (pl. Paint) illeszd be ide a képet a Ctri+V lenyomásával mentsd el a képet írd be a böngésződbe hogy www.kepfeltoltes.hu töltsd fel a képet , majd illeszd be ide a PCGuru Online fórumába .
Újra raktam a játékot, de most másik mappába. Ment is a játék. Felakartam tenni a magyarosítást, hát megint jön az enginge error.
Feltettem az SDK-kat. Nem ment. Frissítések is megvannak.
Alapból csinált parancsikont, de töröltem és csináltam újat. Kipróbáltam a consolt is az ikonnál és a steamben is. Kipróbáltam mindent DE semmi!!!!
ISZONYAT IDEGESÍTŐ!!
Legszívesebben földhöz vágnám az egészet!
A magyarosítást fel akarom tenni, mert szeretném tudni miket mondanak a karakterek.
Nem értem miért szarakodik! Újra nem akarom tenni, mert az egy év mire fel megy.
Feltettem a legújabb drivert a vgahoz, de így se megy. Segíseten valaki! Iszonyat idegesítő hogy nem megy. Most akartam elkezdeni a játékot az elejétő, de így nem tudom.
Ha magyar nyelvűre van állítva a Steam , akkor nálam is szokta néha ezt csinálni .
Ja meg akkor is , ha 100%-ra van feltüntetve a játékok állapota , pedig csak 99% , ilyenkor frissíteni szoktam .
Ja és a Kellékeknél töltsd le a Source SDK-kat (három van : sima, base, base - orange box) .
Vagy az is orvosság lehet , ha létrehozol parancsikont a HL2-nek
Steam Játékokon belül valamelyikre jobb klikk "Parancsikon létrehozása az asztalon" parancsot választod !
(meg amivel akarsz játszani ) az asztalra és utána az asztalon lévő ikonra jobb klikk Tulajdonságok Parancsikon Cél: mellet lévő hosszú szöveg végére beírod
Feltettem a legújabb drivert a vgahoz, de így se megy. Segíseten valaki! Iszonyat idegesítő hogy nem megy. Most akartam elkezdeni a játékot az elejétő, de így nem tudom.
Gondom van a HL2-vel. Mikor elindítom a HL2, LC-t kiírja hogy:
Engine Error
Platform Error : module failed to initialize.
Ha erre rákattintok akkor meg kijön hogy hl2.exe alkalmazáshiba és valami memória terület rossz és hogy nem végezhető el az olvasás.
Nem tom mi lehet a gond. Először ment rendesen, de most hogy játszani akartam vele, nem megy semmi. Újra raktam a játékot, de most is ez jön be.
A játék eredeti OB-s.
Gabe Newell és segítői egy sajtótájékoztatón arról beszélnek, hogy a Half Life-saga harmadik epizódjában minden eddiginél kidolgozottabb mozgáskultúrát fogunk látni a szereplőktől, de legfőképpen Alyx-tól, aki megtanulta a jelbeszédét.
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi ,hogy az Orange Box-ban csak 1 kód van vagy az összeshez külön van? Mert a TF2 már meg van és akkor az elveszne. Amúgy nemrég fejeztem be a Blue Sift-et és jelenleg az Opposing Force-t csinálgatom nagyon nagyon tetszik
BoKK írta:
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi ,hogy az Orange Box-ban csak 1 kód van vagy az összeshez külön van? Mert a TF2 már meg van és akkor az elveszne. Amúgy nemrég fejeztem be a Blue Sift-et és jelenleg az Opposing Force-t csinálgatom nagyon nagyon tetszik
Az OB-t egy kóddal kapod, amit ha beírsz, az összes játékot hozzárendeli a fiókodhoz. Ha nem csal emlékezetem, telepítés elött kéri a kódot, utána választhatod mit akarsz telepíteni, de már csak arra az egy fiókra tudod őket felrakni
Egyszóval az öt játék 1 kóddal mükszik, mintha az egy játék lenne
Nem veszne el, csak lenne egy második példányod belőle amit pl egy barátnak oda ajándékozhatsz, a HL2 így van meg nekem, de még senkit sem láttam érdemesnek arra, hogy oda adjam neki.
Sziasztok!
Szaki13 Köszi a videót ! DE sajnos nálam valami iszonyatosan szaggatott , ezért akinek hozzám hasonlóan csak 1-2 megás internetje van az inkább itt nézze végig ( erősen ajánlott SD minőségben ) ezt a 21 perces videót www.gametrailers.com/episode220
Jelenleg síri csend van a Black Mesa csapatnál és nem tettek közzé semmilyen média morzsát , ezért íme egy kiváló rajongói videó ! Remélem azért a 2009-es határidőt betartják . Én már nagyon várom !
Jelenleg síri csend van a Black Mesa csapatnál és nem tettek közzé semmilyen média morzsát , ezért íme egy kiváló rajongói videó ! Remélem azért a 2009-es határidőt betartják . Én már nagyon várom !
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.