Adrianus , mivel a PC-s változatnál is szükséges bejelentkezéskor a Steam és a játékok elindításakor internetkapcsolat , ezért nagy valószínűséggel konzolokon is ez a helyzet .
Az meg számomra érhetetlen , hogy minek akarsz egy olyan játékot konzolon tolni , aminek az elsődleges platformja PC .
Mukridzsin írta: Újabb teszt videó a Black Mesa-ból, amit James McVinnie készített!
Úgy tűnik, valaki nagyon ért a FacePoserhez... Én is foglalkoztam a programmal még régebben, de 1440x900-as felbontás alatt felejtős, mivel akkor nem lehet az összes fontosabb menüt kirakni a képernyőre...
Hy ! érdeklődnék hogy ha az orange box tartalmával játszani akarnék xbox-on akkor szükségem lenne hozzá a Live-ra?
Újabb teszt videó a Black Mesa-ból, amit James McVinnie készített !
A Bullsquid és a Houndeye ellenfeleket szerintem is bennehagyhadták volna a HL2-ben .
Mukridzsin írta:
Újabb teszt videó a Black Mesa-ból, amit James McVinnie készített!
Úgy tűnik, valaki nagyon ért a FacePoserhez... Én is foglalkoztam a programmal még régebben, de 1440x900-as felbontás alatt felejtős, mivel akkor nem lehet az összes fontosabb menüt kirakni a képernyőre...
Houndeye-nek hívják , amik a HL1 + HL : OF + HL : BS + HL : Decay + HL : Uplink játékokban állandóan feltűntek . A Xen fajhoz tartoznak , eléggé könnyű ellenfelek , meg szerintem eléggé mókás a külsejük . Feltűntek volna a HL2-ben is csak hát a Xen fajtársaikkal együtt őket is kivették a végleges játékból .
HL1 HD változat ,
HL2 : Béta változat .
Mukridzsin írta:
Houndeye-nek hívják , amik a HL1 + HL : OF + HL : BS + HL : Decay + HL : Uplink játékokban állandóan feltűntek . A Xen fajhoz tartoznak , eléggé könnyű ellenfelek , meg szerintem eléggé mókás a külsejük . Feltűntek volna a HL2-ben is csak hát a Xen fajtársaikkal együtt őket is kivették a végleges játékból .
Mondjuk azt nem tudom miért kellett, a Bullsquid és a Houndeye is feltűnhetett volna legalább a Highwayes részeknél, ha már részei a Földre teleportált Xen élővilágnak...
HL1 HD változat ,
HL2 : Béta változat .
Meglátszik hogy a HL 1 szériával nem foglalkoztam eleget, de azért köszi a felvilágositást
Houndeye-nek hívják , amik a HL1 + HL : OF + HL : BS + HL : Decay + HL : Uplink játékokban állandóan feltűntek . A Xen fajhoz tartoznak , eléggé könnyű ellenfelek , meg szerintem eléggé mókás a külsejük . Feltűntek volna a HL2-ben is csak hát a Xen fajtársaikkal együtt őket is kivették a végleges játékból . HL1 HD változat , HL2 : Béta változat .
Friss teszt videók a Black Mesa-ból, ill. egy HAMIS videó, amit Black Mesa (Alfa6) és Garr'y Mod 10 segítségével készítettek!
((( Csak zárójelbe írom le , hogy a Black Mesa Alfa 6-ról kb. 2-3 lappal korábban már írtam. )))
Mukridzsin írta:
Elnézést ha bárkinek a lelkébe tiportam a Rinyálás szóval . Remélem ettől senki sem megy át Emó-depibe .
Nem tiportál te senkinek a lelkébe, szerintem inkább éppen Te vetted zokon, hogy született néhány ellentétes vélemény a moddal kapcsolatban... A "ha nem tetszik ne használd" érvelést pedig valahogy sohasem tudtam megérteni. Szóval ha valakinek valami nem tetszik, húzza be fülét-farkát, és meg ne merjen szólalni?
Mukridzsin írta: A videók meg jók , legalábbis amiket megmutatok azokat jóknak látom .
Tényleg? A Seven Hour War rajongói videóknál mintha mást mondtál volna... (Segítek: "Hogy őszinte legyek nekem az előbbi 2 vidi egyáltalán nem tetszik , csak gondoltam megmutatom, hátha valakinek bejön ...")
Jah, és még valami . Aki nem rendelkezik Rapidshare-os fizetős regisztrációval , az letöltheti innen is a FakeFactory Cinematic Mod 10 Final-t !!! http://www.gameupdates.org
Borsodi
A Steam-et állítsd vissza angol nyelvűre . Ha komolyabb gondjaid vannak hívd az EA vonalát : 06-1-50-595-50
Szaki13
Elnézést ha bárkinek a lelkébe tiportam a Rinyálás szóval . Remélem ettől senki sem megy át Emó-depibe . A videók meg jók , legalábbis amiket megmutatok azokat jóknak látom . Meg nem csak videókat mutatok , hanem képeket információkat , egyszóval mindent ami a tudomásomra jut a Valve-ről ill. a HL-ekről Mod-okról . Egyszóval azokat , ami fontos lehet másoknak .
Ezért meg is mutatok egy újabbat . Na én már ezt az új Combine hacukát már tényleg nem értem , de kétség kívül ütős . Majd meglátjuk , mikor is kijön a 10.1-es Cinematic mod .
Mukridzsin írta:
Elnézést ha bárkinek a lelkébe tiportam a Rinyálás szóval . Remélem ettől senki sem megy át Emó-depibe .
Nem tiportál te senkinek a lelkébe, szerintem inkább éppen Te vetted zokon, hogy született néhány ellentétes vélemény a moddal kapcsolatban... A "ha nem tetszik ne használd" érvelést pedig valahogy sohasem tudtam megérteni. Szóval ha valakinek valami nem tetszik, húzza be fülét-farkát, és meg ne merjen szólalni?
Mukridzsin írta:
A videók meg jók , legalábbis amiket megmutatok azokat jóknak látom .
Tényleg? A Seven Hour War rajongói videóknál mintha mást mondtál volna... (Segítek: "Hogy őszinte legyek nekem az előbbi 2 vidi egyáltalán nem tetszik , csak gondoltam megmutatom, hátha valakinek bejön ...")
Borsodi
A Steam-et állítsd vissza angol nyelvűre . Ha komolyabb gondjaid vannak hívd az EA vonalát : 06-1-50-595-50
Szaki13
Elnézést ha bárkinek a lelkébe tiportam a Rinyálás szóval . Remélem ettől senki sem megy át Emó-depibe . A videók meg jók , legalábbis amiket megmutatok azokat jóknak látom . Meg nem csak videókat mutatok , hanem képeket információkat , egyszóval mindent ami a tudomásomra jut a Valve-ről ill. a HL-ekről Mod-okról . Egyszóval azokat , ami fontos lehet másoknak .
Ezért meg is mutatok egy újabbat . Na én már ezt az új Combine hacukát már tényleg nem értem , de kétség kívül ütős . Majd meglátjuk , mikor is kijön a 10.1-es Cinematic mod .
Velem is ez volt pont ott amikor megkaptam az első half-life 2-t. Én visszavittem és egy kis plusz pénzel kipótolva vettem egy orange boxot (ami persze megérte). Neked most azt ajánlom vay kicseréltteted vagy ha jól tudom ha egyszer telepítettél egy játékot a steamre akkor onnantól akárhányszor le tudod tölteni onnan a lemez nélkül (ez nem biztos még nem próbáltam) de azt ajánlom töröld le és szedd le a steamről ha lehetséges.
Lenne egy problémám. Megvettem az Orange Box-ot, fel is telepítettem róla mindent de Half-Life 2-nél(a simánál) van egy olyan pálya még a legelején h úgy kezdődik a pálya h egy ajtó van előttem. És még mielőtt betöltené kidob egy hibaüzenettel. Miért?
Mukridzsin:
A második videónál még a mell is lötyög hát az állati xD.
És tényleg van 32 bites is? Honnan lehet letölteni és menne a gépemen?
Még , hogy gagyik a karakterek , meg magas a gépigény ?
ÉS ? Van 32bit-es változat is . Szabadon választható karakterek . Mi kel még ???
A rinyálás helyett inkább örülnék annak , hogy egyáltalán ez a JoWannes szabadidejét a HL2+Epizódok kicsinosítására áldozza !
Természetesen a saját szájízlésének megfelelően . Ha meg nem tetszik a mod , akkor NE használd !
Aki nem tudná , az összes karakternek (PC+NPC) a külsejét kiválaszthatjuk , nem csak a fontosakét. (frissebb vidit nem találtam)
JoWannes nem csak az audio-vizualitás feljavításával foglalatozik , hanem a Source fizikáját is továbbfejleszti .
A végére hagytam a kedvenc Cinematic Mod videómat .
Öhm....mondtunk egy véleményt a Cinematic Mod-ról.Egyáltalán nem rinyált senki.Vagy baj ha nem a videokról beszélünk?...
Egy kérdés Source játékokhoz ATI vagy nVidia?
Még , hogy gagyik a karakterek , meg magas a gépigény ?
ÉS ? Van 32bit-es változat is . Szabadon választható karakterek . Mi kel még ???
A rinyálás helyett inkább örülnék annak , hogy egyáltalán ez a JoWannes szabadidejét a HL2+Epizódok kicsinosítására áldozza !
Természetesen a saját szájízlésének megfelelően . Ha meg nem tetszik a mod , akkor NE használd !
Aki nem tudná , az összes karakternek (PC+NPC) a külsejét kiválaszthatjuk , nem csak a fontosakét. (frissebb vidit nem találtam)
JoWannes nem csak az audio-vizualitás feljavításával foglalatozik , hanem a Source fizikáját is továbbfejleszti .
A végére hagytam a kedvenc Cinematic Mod videómat .
Szerintem meg csak a modellekkel van baj elég lett volna feljavítani az eredeti modelleket.
JohnBart írta: találd]{i írta:Szerintem meg jó volt minden úgy ahogy eredetileg volt.
Helyükben max a textúrát javítottam volna fel nagyobb felbontásúval, meg esetleg a ruhákat cseréltem volna kevésbé cikire.
Szerintem meg inkább a mod ruhái cikik. Azért most komolyan, hogy néz ki egy alsóneműben rohangáló Alyx?
Hát MARKETING!!
Szentem is cikik a mod ruhái csak a texurákon kellett volna javítani meg igazából a karaktereknek a részletességéhez kellett volna még hozzányúlni máshoz nem igazán, de tényleg Barney, hogy néz ki? És Eli? Alyxxal csak annyi a bajom, hogy Lima Adriennről (v h hívják) mintázták újabban, nekem az eredeti Alyx jobban tetszett.
találd]{i írta: Szerintem meg jó volt minden úgy ahogy eredetileg volt.
Helyükben max a textúrát javítottam volna fel nagyobb felbontásúval, meg esetleg a ruhákat cseréltem volna kevésbé cikire.
Szerintem meg inkább a mod ruhái cikik. Azért most komolyan, hogy néz ki egy alsóneműben rohangáló Alyx?
Szerintem meg csak a modellekkel van baj elég lett volna feljavítani az eredeti modelleket.
JohnBart írta:
találd]{i írta: Szerintem meg jó volt minden úgy ahogy eredetileg volt.
Szerintem meg jó volt minden úgy ahogy eredetileg volt.
Hé, Az öreg Vence úgy néz ki mint egy gengszter vagy egy rapper. Grigory-ról nem is beszélve aki meg a szökés tagbaszakadt mellékszereplőjéről lett mintázva...
találd]{i írta:
Hé, Az öreg Vence úgy néz ki mint egy gengszter vagy egy rapper. Grigory-ról nem is beszélve aki meg a szökés tagbaszakadt mellékszereplőjéről lett mintázva...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.