Még szűk két hónapotok van jelentkezni a PC Guru Tesztelj Velünk! pályázatára, egész pontosan szeptember30. éjfélig áll módunkban fogadni az alkotásaitokat. Ne feledjétek, az új szabályzat értelmében már filmekről vagy sorozatokról is lehet írni, nem csak játékokról.

Amennyiben pedig nem tudnátok hirtelen eldönteni, hogy miről szeretnétek írni, ajánljuk figyelmetekbe a radar alól cikksorozatunkat, ahol kéthetente izgalmasabbnál izgalmasabb indie címeket mutatunk be, melyek mindegyikéből kiváló tesztalany lehet.

Már csak azért is megéri nevezni, mert a nyertes 3 havi PC Guru előfizetéssel gazdagodhat, továbbá a legjobb írások a határidő lejárta után egyből felkerülnek a PC Guru Online oldalára is. Ez azonban még nem minden, hiszen a pályázat egyben tehetségkutató is, így előfordulhat, hogy valaki a magazin cikkírói közé is bekerül. Ne feledjétek, a 2009-es pályázók közül került ki JohnBart, míg 2012-ben Mahmud, 2013-ban Lor, 2014-ben Dan, 2016-ban bodak, 2017-ben pedig SteelSaint csatlakozott ilyen módon a PC Guru íróinak táborához.

apple-coffee-cup-5199.jpg