Nirvanás Rock Band beégéseNovoselic ezt a dalt több százszor előadta már hiba nélkül stúdiókban vagy élőben -- igazi gitárral a kezében. Azonban sohasem volt nagy játékos, és a Rock Band 2 most kifogott rajta. Persze az egész dolgot öniróniával fűszerezve, humorosan kezelte, és koránt sincs rossz véleménnyel a játékról. "A rockba új életet leheltek ezek a videojátékok, és olyan bandákról hallhatunk (köztük a Nirvanáról is), amelyek már régóta eltűntek a köztudatból. Azonban ő maga még sohasem próbált ki ilyesmit, és a Rock Band 2 szó szerint a "saját térfelén" verte meg. "Tudtam, hogy a Rock Bandben Nirvana-számok vannak" -- mesélte --, és meg is találtam a menüben az In Bloomot. A játékon keresztül azonban képtelen voltam eljátszani normálisan. Az egész olyan volt, mint a Space Invaders."

Novoselic végül odaadta a gitárt egy srácnak, aki egykedvűen nézte, ahogy Krist szenved a dallal, a srác pedig tökéletesen eljátszotta előtte a saját dalát. "A vicc az volt, hogy a kölyök azt sem tudta, ki vagyok, biztos azt hitte, valami lúzer szerencsétlenkedik".

Krist a kissé megalázó élmény ellenére szereti a Rock Bandet és elhatározta, hogy bele fog tanulni. "Azért nem semmi, hogy végre van EGY olyan módszer, amellyel nem csak torrentről töltik le a dalokat, hanem meg is veszik, haha!"

Végezetül íme két YouTube klip az élő, eredeti, és a Rock Band-féle In Bloom előadásról:

Eredeti:



Rock Band: