Múlt héten széles választékkal, többek közt Sandra Bullock és Brad Pitt szereplésével várták látogatóikat a hazai filmszínházak, ma viszont csupán három alkotás érkezik. Ti melyiket választjátok hétvégére?

Downton Abbey: Egy új korszak

  • Műfaj: történelmi / családregény / kosztümös
  • Történet: A mindig békés Downton élete felbolydul, amikor Violet talányos bejelentést tesz: a birtokába került egy pazar villa a festői, dél-franciaországi tengerparton. Mint az várható, a család egyik része rögtön felkerekedik a napsütésben gazdagabb új vidék felé, ám az otthon maradók élete sem maradhat nyugodt, mivel egy nagymenő filmproducer úgy dönt, Downtonban szeretné leforgatni legújabb sikervárományos alkotását... Visszatérnek a sorozat főszereplői.

A filmről írt kritikánkat itt olvashatjátok.

Mindenki utálja Johant

  • Műfaj: vígjáték / norvég
  • Történet: A magának való Johan egy csendes kisvárosában él, s egyetlen szenvedélyének, a robbantásnak hódol. A város lakói sosem fogadták be igazán a családját a közösségükbe, akik generációk óta műszaki robbantóként dolgoznak. Johan a robbantások mellett csak a lovát és a szomszéd lányt szereti. A lányt élete szerelmének tartja, de egymásra találásukat nehezíti, hogy tinédzser korukban véletlenül majdnem felrobbantotta őt.

Oltári tévedések

  • Műfaj: vígjáték / olasz
  • Történet: Négy pár, négy esküvő, a friss házasok boldogsága határtalan. Ám alig telik el egy kis idő a közös életükből, kiderül, hogy a házasságuk érvénytelen, mivel a pap, aki összeadta őket, valójában nem is pap. Vajon így, tudva, hogy semmi sem köti őket össze, továbbra is együtt képzelik el a közös jövőt, vagy ez remek alkalom arra, hogy elváljanak útjaik?

Itt láthatjátok április 

(Forrás: Port)