Nemrég mi is megírtuk, hogy Roman Polanski kultikus horrorja, a Rosemary gyermeke előzményfilmet kap, Apartment 7A címmel, amelyhez most meg is érkezett az első előzetes, egy új plakáttal karöltve.

A prequel története szerint 1965-ben járunk, amikoris Rosemary és férje beköltöznek a Bramford nevű épületbe, amely körül az Apartment 7A cselekménye is bonyolódik. A sztori főhősnője az eredeti filmben is szereplő Terry Gionoffrio, akit itt már Julia Garner formál meg: a karakter egy ambíciókkal teli táncosnő, azonban egy súlyos sérülést követően befogadja őt a Castavet-család, ahol végül szembe kell néznie az ott tanyázó gonosszal, miközben a démoni erő a jövőbeli karrierjére is sötét árnyékot vet.

Az Apartment 7A szeptember 27-én jelenik meg a Paramount+-on, nálunk a SkyShowtime-on lesz majd látható. A filmet Erika James rendezte, a forgatókönyvet Christian White és Skylar James írta, Garner mellett pedig Dianne Wiest, Kevin McNally, Jim Sturgess, Roy McEwen, Amy Lesson, Scott Hume, Andrew Buchan és Kobna Holdbrook-Smith játsszák a főszerepeket.