Az ASUS a Create the Uncreated bemutatón bejelentette az alkotóknak és tartalomfogyasztóknak szánt újdonságait. Az új laptopokat, kijelzőket, kiegészítőket, asztali számítógépet, projektort és alaplapot tartalmazó új termékcsalád lehetővé teszi, hogy az alkotók minden típusa optimális munkafolyamatokat és egyedülálló innovációkat élvezhessen.

asus-oled-laptop-lineup.jpg

Az új ProArt megoldások bevezetése mellett az ASUS számos új, alkotóknak szánt laptopot is bemutat – Zenbook Pro, Vivobook Pro X és Vivobook Pro sorozatú laptopokat –, amelyek teljesebb kínálatot biztosítanak, hogy az alkotók szélesebb körének igényeit tudják kielégíteni és több felhasználási módhoz tudjanak illeszkedni. A mindig úton lévő alkotók számára a Zenbook Pro Duo sorozatú laptopok a multitasking mesterei, míg a Vivobook Pro X laptopok a következő generáció kreativitás végző erőművei, valamint a Vivobook Pro modellek, melyek az élénk vizuális megjelenítést és a nagy teljesítményt helyezik előtérbe. Ezeket az alkotóknak létrehozott laptopokat speciálisan, kreatív munkához tervezett funkciókkal turbóztuk fel, mint pl. az egyedülálló ASUS Dial és az exkluzív ProArt Creator Hub szoftver.

asus-create-the-uncreated-product-portfolio.jpg

Az ASUS az első márka, amely az OLED-kijelzős készülékek teljes skáláját kínálja, és olyan választékot kínál, amely a kreatív, nagy teljesítményű laptopoktól a mainstream, útközben használatos modellekig terjed, a legjobb kijelzőket nyújtva a felhasználók és alkotók széles körének. A Vivobook Pro sorozat a világ első OLED laptop sorozata VESA DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal. Élethű színekkel, élénk képekkel és alacsony kék fénnyel büszkélkedő ASUS OLED készülékek kivételes grafikai pontossággal és hihetetlen vizuális élménnyel fokozzák a kreatív munkafolyamatokat. Az új ASUS OLED technológiával ellátott laptopok és kijelzők közé tartozik a teljes Studiobook sorozat, amelyet a tökéletes színeket kereső kreatív szakembereknek szántunk; a Vivobook Pro 14X/16X OLED és Pro 14/15 OLED-et a hobbiból alkotók és gamerek számára; a Zenbook 14X OLED és 14 Flip OLED azok, amelyek az ultrahordozhatóságot és rugalmasságot képviselik; az ExpertBook B5 OLED és B5 Flip OLED pedig az olyan üzleti felhasználók számára készült, akik az ügyfelekkel való munka során példátlan tisztaságot keresnek.

proart-display-oled-pa32dc-is-the-worlds-first-oled-monitor-with-a-built-in-calibrator-for-automatic-calibration.jpg

Az ASUS ZenScreen OLED MQ13AH a világ első 13,3”-es hordozható OLED monitora. Az üzleti és mindennapos használatra tervezett eszköz a legfrissebb OLED képernyőtechnológia segítségével gondoskodik a legsötétebb árnyalatok megjelenítéséről és kimagasló kontrasztjával a lehető legtökéletesebb képminőségről. A kreatív szakemberek számára készült, hordozható 14”-es ProArt Display PA147CDV hordozható 10 ujjas érintéssel, Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP) támogatással és szabadalmaztatott megoldású, kihajtható támasztékkal rendelkezik. Ezzel együtt jelenik meg a ProArtDisplay OLED PA32DC — a világ első beépített kalibrátorral rendelkező OLED monitora — és a ProArt Display PA32UCR. Ez utóbbi egy 32”-es 4K felbontású mini LED-es HDR monitor kivételes színhűséggel, amelynek készítésénél a VESA DisplayHDR™ 1000 szabvány teljesítése volt a cél. Emellett a ProArt termékcsalád mostantól az új ProArt A1 LED projektorral is bővül ― ez az első CalmanVerified projektor. A terméksor része a ZenBeam E2 kompakt LED-projektor is, amely 300 lumenes LED fényforrásával 2,5 méterről tud WVGA (854 x 480 pixeles) képeket kivetíteni.

Az újdonságok többsége még idén ősszel elérhető lesz a hazai piacon.