Szerintem van változás! A 08-ban 5 büntetőből kivédtem minimum 4-et méghozzá úgy hogy a kapussal elmozogtam valamelyik irányba és a lövés pillanatában ugrottam a másik irányba!(tudtam hogy odalövi)
Amikor pedig én lövöm akkor meg vagy megfogja a kapus vagy pedig én rúgom fölé! Szerintem nagyon gyorsan kell ellöni a büntetőt és akkor siker lesz! Ez nekem eddig bejött!
Szerintem van változás! A 08-ban 5 büntetőből kivédtem minimum 4-et méghozzá úgy hogy a kapussal elmozogtam valamelyik irányba és a lövés pillanatában ugrottam a másik irányba!(tudtam hogy odalövi)
Amikor pedig én lövöm akkor meg vagy megfogja a kapus vagy pedig én rúgom fölé! Szerintem nagyon gyorsan kell ellöni a büntetőt és akkor siker lesz! Ez nekem eddig bejött!
Rájöttem, hogy a demóban középkezdésnél elég egy passz, és végigrohanni a pályán majd belőni, persze gyorsan kell kerülgetni az embereket és így nagyon könnyű gólt szerezni. Egészen belejöttem, már többször nyerek mint vesztek.
Csináltam egy képet:
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Nekem múltkor azt csinálta, hogy az ellenfél jött kirúgással, de az én játékosaim mind kint voltak a kapu mögött, még a kapus is és nem tudtak bemenni a pályára, az ellenfél meg csak simán besétált a kapuba és gólt lőttek majd, kezdőrúgásnál visszajöttek a játékosaim
Én meg ha nekisprintelek az ellenfélnek akkor tök hátraesik.És szabival jönek.De az előző részekbe ha nekisprinteltem akkor nekilöködött de nem esett hátra az ellenfél.
A játéknak vannak hibái.Pl:nekem olyan volt h szabálytalankodtam az ellenfél 16-os án és nekem adtak szabit de olyant mind amilyet onnan háturól szokták elvégezni és üres kapura.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.