Én is full grafikán játszom a Fifát és semmi baj a 8600-as videó karival... legalább is nem izzasztja a gépet... teljesen jó - bár biztos nem lesz annyi FPS-em mint a jobb videó kariéké de sztem semmi baj sincs vele, erre a játékra tökéletes...
Nekem szerencsére az iránygombokkal nincs problémám, csak az auto. váltást engedné fentebb húzni, na mind1, vban lesz még mit javítani, illetve finomítani, pl. a mentést konkretizálhatnák, mert nem jelzi, én sem vágom 1-2 beállításnál, hogy elmentette-e vagy nem.
Na mondjuk nekem azzal nincsen bajom, mármint a graf + bill beállításokkal, cselezést nekem is engedi. A becsúszni, szerelni tudsz gamepadal?
persze, külön rá tudod állítani, én mondjuk a magas labdás átadáshoz állítottam be a becsúszást! Egyedül az a bajom vele, hogy a 4 irány gomb-ot nem tudom használni, állandóan visszadobja az analóg karra, de nem tudom miért... de ugy is jó, de azt már megszoktam! Remélem a teljes verzióig kijavítják...
Az automatikus váltást nektek engedi fentebbhúzni? Ha billentyűzettel akarom irányítani, vagy gamepadal, egyiknél sem menti el, vmint a gamepadnál, nem engedi, hogy a cselezéshez és a becsúszáshoz gombokat rendeljek! Egyébként nekem is bejött, jobb lett a fizika, graf sokkal, a kezelőfelület, meg úgy az egész konkrétabb lett.
Nekem annyi a bajom, hogy a grafika beállításokat, meg pár bill beállítást minden belépésnél újra meg kell adnom! A Gamepaddal simán tudok cselezni, nagyon jó lett szerintem is!
Az automatikus váltást nektek engedi fentebbhúzni? Ha billentyűzettel akarom irányítani, vagy gamepadal, egyiknél sem menti el, vmint a gamepadnál, nem engedi, hogy a cselezéshez és a becsúszáshoz gombokat rendeljek! Egyébként nekem is bejött, jobb lett a fizika, graf sokkal, a kezelőfelület, meg úgy az egész konkrétabb lett.
Az a logitech-es? Nekem is az van... simán be lehet állítgatni a gombokat meg minden...
Speed link deh cslzni h lehet vele normálisan ugy mitn egérrel a kombókat mert oylanokat sose tudtam a 08 ba se udtam oylan cskkteint amilye billenytűvel lhettt o gombot meg komolyan nem tudtam most beállítani a becsűszást
xd próbáltam deh game paddal nem engedi és én azzal akarok jáccani... meg mégy egy oylan kérdésem lenne h elkezdtem ggérel jáccani és ott amit gérrekl lhet cselekt csinálni azt h lehet gamepaddal mert nem non szeretem a billnytűzetet meg ez az egerse megoldás se nagyon jön beh deh ha nm lessz más választás mgtanulom de ha valaki tudja h h lht gamepaddal modnja má meg lécci am xboxos kontrollerem van a géphez
Az a logitech-es? Nekem is az van... simán be lehet állítgatni a gombokat meg minden...
Leírtam már, hogy ha bemész a beállítosokba ott le van írva minden és be tudod állítani
xd próbáltam deh game paddal nem engedi és én azzal akarok jáccani... meg mégy egy oylan kérdésem lenne h elkezdtem ggérel jáccani és ott amit gérrekl lhet cselekt csinálni azt h lehet gamepaddal mert nem non szeretem a billnytűzetet meg ez az egerse megoldás se nagyon jön beh deh ha nm lessz más választás mgtanulom de ha valaki tudja h h lht gamepaddal modnja má meg lécci am xboxos kontrollerem van a géphez
Xd elindult és a grafika is zuper teljesen maxon megy pedig nem egy nagy erőművem van bár néha beszaggat d enem izgat csak egy kérdésem lenne hogy lehet becsúszni? me azt még eddig nem sikerült
Xd elindult és a grafika is zuper teljesen maxon megy pedig nem egy nagy erőművem van bár néha beszaggat d enem izgat csak egy kérdésem lenne hogy lehet becsúszni? me azt még eddig nem sikerült
Akkor te PES-ezel én fifázok! És mások is igy lesznek ezzel! Nálam pedig a fifa veri a PES-t főleg a manadzser mód és a légy profi mód miatt és ehez társul végre egy szép grafika!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.