Üdv!
Megvan a Fifa 09 nekem és a barátomnak is. Szeretnénk multizni, de valamiért nemmegy... Ott van az IP amit a játék ír, ezt oda adtam a barátomnak, ő beírta én nyomok a gazdára ő a csatlakozásra, de nemmegy, megprobáltuk fordítva is, ugysem. Hogyan lehetne multizni? Mert nagyon szeretnénk már végre... Kérlek segítsen valaki! köszönöm!
Az Ultimate Team letölthető tartalom virtuális kártyák amiket venni kell a meccsekkel megszerzett TP-ből. Nagyjából ennyi, még multiba lehet versenyezni, hogy ki állított össze jobb csapatot...
Igen a mentéssel van gond, lehet hamarabb kapcsoltam ki a játékot mint kellett volna, most már beletörődtem...
leszimuláltam, nem is egyszer. ilyenkor mikor a játék kiakad a gépet is viszi... mod biztos nem lehet az oka mert Box-ra nincs, esetleg Ultimate Team vagy mi...
Csak annál az egy meccsnél? Akkor szimuláld le a meccset. mindenképp nézd meg azt is, hogy csak ennél a meccsnél jön elő ez a probléma.Bár nálam a modolások miatt volt utoljára ilyen.
nem'tom hogy kezdjem ezért csak leírom mi van..:
mint azt már sokszor leírtam Xbox-on tolom a FIFA 09-et, (mellesleg a kedvenc játékom is...)
a menedzser módba a 3. szezont taposom (20. mérkőzés a Bajnokságba) és a meccs után lefagy... nem tudok mit csinálni, csak a gépet kikapcsolni.
más játéknál még sosem fagyott, sőt semminél nem fagyott be soha, de ennél mindig ugyanott. valahogy szeretném megmenteni, nagyon sok idő van benne, de úgy látszik a mentéssel van baj, valakinek már volt ilyen, hasonló, és ha igen mit csinált? (pechemre a mentések egymásra épülnek)
nekem (Box-on) félidőnként ad 1000, de teljesítménytől függően, pl ha a csík ba kevés a zöld, kevesebbet, ha 10-es az értékelésem sokkal többet ad. általában 2500 pontot.
Lehet hogy hülye kérdés de hol tudom beállítani hogy az egérrel passzoljak meg ilyenek mert tökmindegy milyen játékmódot kezdek mindig csak a billentyűzetet vagy a gamepadot engedi ?!
Lehet hogy hülye kérdés de hol tudom beállítani hogy az egérrel passzoljak meg ilyenek mert tökmindegy milyen játékmódot kezdek mindig csak a billentyűzetet vagy a gamepadot engedi ?!
valahogy a Braca-ba keveredtem... csak azért, hogy legyen valami mozgás, mert ha a Chelsea-be kezdtem volna biztos nem megyek el onnan... amúgy azért "vagyok" ilyen drága, mert 15 évesen elértem a 99-es szintet... a játékban TÖKÉLETES VAGYOK!!
12 meccs alatt 72 gólt szereztem a klubnál és 5 meccs alatt 29 rúgtam a válogatottba. szegény ellenfél.
Haverom elk**ta a játékot és nem tudok menedzser módban játszani Letöltötte a a FIFA Hungary-ról a Soproni All Stars izét aztán megpróbálta Creation Master 09-el feltenni, de nem sikerült neki és most nem működik semmi... (megvolt már Kaka', Ramos, Casillas, Abidal, Riera, Valbuena... és már játszottam a Real-lal a BK-ban... Félek, hogy a Légy profi! idényem és a skót bajnokságom is elment )
Légyszíves segítsetek, mert nem szeretnék újat kezdeni! Köszönöm.
na, holnap meglesz az én drágám X360-on... az érdekelne, hogy a teljes és a demó között játékos technikai különbség van?(mármint ki van egészítve cselekkel?)
Hello, ismét segítség kellene... Miután elindítom a játékot és lement az elején az intro, rögtön lefagy, és kidob egy hibaüzenetet, vmi memóriacímre hivatkozik, ahol a "read" művelet nem hajtható végre. Már újratelepítettem, leszedtem a mentéseimet, viszont az előző hsz-emben említett grafikai patch még mindig fenn lehet, mert nem tom melyik fájlokat kéne leszedni. Tudom, elég komplikált problémám van, de ti vagytok az utolsó esélyem...
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem!
Régebben felraktam egy grafikai patchet, ami XBOX 360-as grafikát rak a játékba, de nagyon lassítja futás közben a programot. Hogyan tudom letörölni? Az újratelepítés nem segített
töröld ki a megmaradt file-kat, meg a c: meghajtóról a mentéseket!
Régebben felraktam egy grafikai patchet, ami XBOX 360-as grafikát rak a játékba, de nagyon lassítja futás közben a programot. Hogyan tudom letörölni? Az újratelepítés nem segített
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.