Az online magazin egy név nélküli áruház dokumentumait szerezte meg, melyekben az idén nyáron esedékes The Dark Knight Rises Batman-filmhez kapcsolódó játék és egy Battlefield Evolved címre keresztelt program fedezhető fel, valamint -- szintén 2012-re datálva -- a Grand Theft Auto V is szerepel az ominózus listán.

A két új játékot illetően nem kaptunk bővebb információt, így kérdéses, hogy a Rocksteady után ki venné a kezébe a Batman-licenceket, elvégre az angol stúdió a saját útját járja a karakterekkel, s nehezen elképzelhető, hogy a sikeres Arkham-sorozat után pont filmes feldolgozást készítenek. A Battlefield Evolveddel kapcsolatban pedig nem érdemes egy lemezes játékra gondolni, hanem valami kisebb, talán mobilos alkalmazásra, hiszen az EA októberben a Medal of Honor: Warfighterrel jelentkezik, saját magának pedig nem fog konkurenciát állítani.

Az iratok szerint a Grand Theft Auto V is idén ősszel fog a boltokba kerülni, ami akár igaz is lehet, hiszen senki sem tudja, hogy pontosan mióta dolgoznak a játékon a Rockstar emberei, mindenesetre hivatalos megjelenési dátum még nincs, Strauss Zelnick pedig csak annyit mondott: a fejlesztők jól haladnak a munkával. Az elemzők szerint a program 2013 áprilisa előtt lesz kapható.