Az Epic Games két legújabb ingyenes játéka a The Last Stand: Aftermath és a TOEM. Előbbi egy roguelike zombilövölde izometrikus nézetből, amit kifejezetten szerettünk a megjelenésekor, utóbbi pedig egy élvezetes kis fekete-fehér, kézzel rajzolt kalandjáték, ami szintén bejövős volt.

Az Aftermath-ban karakterünket már a sztori előtt megfertőzik, innentől kezdve pedig nincs más hátra, mint önkéntesen kivonulni a kolónia biztonságot nyújtó falain túlra, hogy minden használható tudást és felszerelést összegyűjtsünk társainknak, mielőtt mi is mutáns rémséggé alakulunk. De ha ez megtörténne, az sem a világvége, hiszen a roguelike szabályainak megfelelően minden permanens halál után már indíthatjuk is új karakterünket, aki ráadásul kicsit erősebben és kicsit jobb esélyekkel vág bele élete utolsó kalandjába, mint az előző önkéntes…

A TOEM-ben egy meghatározhatatlan fajú, aranyos kis lénnyel indulunk útnak, hogy fényképezőgépünkkel a kezünkben felfedezzük a skandináv tájak ihlette vidékeket, és átéljük a varázslatos, toem nevezetű jelenséget. A játék egy elképesztően könnyed, vicces és szórakoztató fotókaland, roppant megnyugtató és aranyos hangulattal, amihez látványvilága mellett zenéi is nagyban hozzájárulnak.

A két játékot már "getelhetitek" is az Epic Store-ban, ide kattintva. A The Last Stand: Aftermath és a TOEM is szeptember 26-ig szerezhető be ingyenesen, úgyhogy minél előbb tessék lecsapni rájuk, és kipróbálni őket, remélhetőleg mindenki megtalálja bennük a számítását!