Kit Haringtonnak, azaz a Trónok harca sorozat Havas Jonjának nem igazán jött össze a filmes karrier. A színész összesen nyolc évadon keresztül játszotta a karaktert, és a széria közben, valamint a befejezés után is fel-feltűnt mozifilmekben, ám ezek enyhén szólva sem arattak osztatlan sikert. Ebbe a kategóriába tartozott a 2021-es Örökkévalók is, amelyben Harington Dane Whitman, alias a Fekete Lovag bőrébe bújt, akinek újbóli felbukkanását a film stáblistás jelenetében is elhintették. Elvileg a karakter az MCU Penge-rebootjában kap majd nagyobb teret, azonban a projekt forgatása a rendezőcserék és egyéb problémák miatt azóta sem indult be, valamint az Örökkévalók is megbukott a kritikusoknál és a kasszáknál – szóval a színésznek csak nem akarnak összejönni a dolgok.

the-black-knight-marvel-1636403357851.jpg

Harington a napokban magyarázta meg a GQ-nek, hogy miért vállalta el azt az amúgy meglehetősen kicsi szerepet az Örökkévalókban: „Nem fogok úgy tenni, mintha az a szerep különleges vagy érdekes lett volna. De ha a Marvel hív, akkor menned kell.” Az érvét tökéletesen meglehet érteni, hiszen egy hollywoodi színész, vagy igazából bármilyen színész számára csábító lehet a Marvel ajánlata, mivel a franchise filmjei és sorozatai egyre-másra halmozzák a sikereket, és nem egy embert elindították már a sztárság útján (pontosabban 2-3 évvel ezelőtt még így állt a helyzet).

Mondjuk attól függetlenül, hogy a Fekete Lovag visszatérése adná magát a Penge rebootjában, valójában nincs kőbe vésve semmi, és mivel már a Marvel is rút kiskacsaként kezeli ezt a jobb sorsra érdemes alkotást, lehet, hogy Haringtont sem látjuk már viszont az MCU-ban.