Miközben a CD Projekt RED műhelyében már gőzerővel készül a Polaris kódnévre hallgató negyedik The Witcher-játék, sokan még mindig a legendás szörnyvadász, Ríviai Geralt utolsó (persze azért nem fog kimaradni a folytatásból) kalandját nyüstölik, hála a csodaszép látványt nyújtó Complete Editionnek, valamint a számos új lehetőséget kínáló modtámogatásnak. Ez utóbbihoz kapcsolódóan már több remek próbálkozásról (például törölt befejezésrőlúj minijátékról és karaktercseréről) is beszámoltunk nektek, a mostani modadag pedig leginkább azoknak szól, akik odáig vannak az őszi időszakért, valamint az idehaza is egyre népszerűbb halloweenért.

the-witcher-3-osz-halloween-mod.jpg

A kép forrása: Nexus Mods

A hármas fogat leglátványosabb darabja egyértelműen Oleksandr Shapran nevéhez köthető, a találóan Fall is Coming címet viselő nem hivatalos adalék ugyanis a Kontinens összes erdejét sárgára és barnára színezi, Blackbough falujába pedig méretes tököket ültet, hogy még jobban érződjön a fagyos telet megelőző évszak varázsa. Az előző bekezdésben említett ünnepet Lisu csempészte bele az RPG-be, méghozzá a Halloween at Crossroads Inn nevezetű szösszenet segítségével, ami a címben is szereplő fogadó környékét dobja fel néhány ügyesen elhelyezett csontvázzal és töklámpással – innentől nem is lehet kérdés, hogy ez lesz Geralt kedvenc kocsmája.

Szerencsére azoknak sem kell búslakodniuk, akik Velen helyett már a napfényben úszó Toussaint-ban múlatják az időt, a Pumpkin Patch at Corvo Bianco ugyanis tökfölddé változtatja a Fehér Farkas birtokát, ráadásul még egy mutatós inget is tartalmaz a csomag, hogy igazán átérezhessük a földművelők életét. Bizonyára számos olyan mod található még a Nexus Mods oldalán, amely az őszi időszakhoz köthető, de igazából ezzel a három programmal is teljesen új köntösbe tudjátok öltöztetni a CDPR remekművét, szóval ne habozzatok letölteni őket, ha titeket is örömmel tölt el a színes levelek látványa!