magyarok által fejlesztett REDkitnek köszönhetően végre megnyílt a The Witcher 3: Wild Hunt modparadicsoma, a hivatalos fejlesztői készletnek hála ugyanis alig maradt olyan porcikája a CD Projekt RED klasszikusának, amit ne lehetne átalakítani. A szerkesztő segítségével sikerült már visszaállítani néhány kukázott elemet (például egy komplett befejezést és egy szórakoztató mellékes tevékenységet), de emellett új karakterekre, helyszínekre és küldetésekre is számíthatunk a jövőben, nem beszélve arról, hogy akár Ríviai Geralt is átadhatja a helyét egy másik szereplőnek.

Ez utóbbira pedig már nem is kell többet várni, a nikich340 néven tevékenykedő modder ugyanis elhozta azon játékosok álmát, akiket nem zavar, ha két kézzel szorongatják a lore nyakát. A rendkívül kifejező címet kapott Custom Player Characters segítségével ugyanis immár bármikor lecserélhetjük a Fehér Farkas fizimiskáját, hogy egy másik karakter bőrébe bújva eredjünk Ciri nyomába – természetesen akár magával Cirivel is nekivághatunk a kalandnak. Az alkotó azonban nem állt meg a szimpla cserénél, hiszen különböző testrészekből válogatva készíthetjük el álmaink szörnyvadászát, a női karakterek ráadásul saját szinkront és animációkat is kaptak, hogy ne törjön meg a varázs.

És akkor a lényeg: ha mindig is ki akartátok próbálni, hogy milyen érzés egy varázslónőt (például Triss-t vagy Yennefert) terelgetve küzdeni, az INNEN elérhető modnak hála most már ezt is megtehetitek, ráadásul még egy külön küldetés is készült a hókusz pókuszok bemutatására, hogy ne élesben kelljen kipróbálni, miként működik a villám és a tornádó. Ennyi jóság után már csak zárójelben jegyeznénk meg, hogy a mod telepítése után akár macskává is változhatunk, a harcon kívül pedig portálokat is nyithatunk, amit Geralt ugyan kifejezetten utál, a varázslónők azonban rendszeresen alkalmazzák őket az útjuk lerövidítésére.