Röviden…

Április és május között megtudtuk, hogy lassacskán, de azért halad a Gears of War-film, újrakezdődtek a Doom 4 munkálatai, miután a projekt pocsék volt. Továbbá az EA immáron másodszor nyerte el az Egyesült Államok legrosszabb cégének járó címet, a Microsoft bejelentette a DirectX 11.2-t, lemondott az id Software elnöke, a Ubisoft újfent biztosított minket arról, hogy lesz Beyond Good & Evil 2 és új Prince of Persia, sőt Far Cry 4 is, a bezárás szélére került az LA Noire-t jegyző Team Bondi, a BioWare pedig megkezdte a toborzást a következő Mass Effect játékhoz.

Fontosabb bejelentések

The Crew: a Ubisoft Reflections és az Ivory Tower csapata az Egyesült Államok teljes, bár lekicsinyített területét a játszóterünkké teszi, hogy kedvünk szerint versenyezzünk.

Tom Clancy’s The Division: egy rejtélyes vírus kitörése, majd pusztítása után az Egyesült Államok felállította a Strategic Homeland Division alakulatát, melynek tagjaként szimplán az lesz a célunk, hogy mentsük a menthetőt New York karantén alá vett utcáin.

Star Wars: Battlefront: az EA valóra váltja a Star Wars-rajongók álmát, és elkészíten egy új Battlefrontot, a munkát pedig nem is bízhatták volna alkalmasabb csapatra, mint a DICE.

Mirror’s Edge: Faith visszatér, de nem egy folytatást kap kalandja, hanem tiszta lappal vághatunk neki ismét a háztetőkön való ugrálásnak, ráadásul ezúttal egy nyílt világban.

Quantum Break: a Remedy Xbox One-exkluzív játéka, melyben a téridő egy balul elsült kísérlet után abnormálisan kezd el működni, s csak mi, a játékosok állíthatjuk vissza a régi rendet különleges képességeink segítségével.

Dying Light: a parkour és a zombik mészárlása keveredik a Techland legújabb játékában -- ez nem egy újabb Dead Island, annál sokkal izgalmasabbnak ígérkezik.

Mad Max: a Just Cause játékokkal jeleskedő Avalanche Studios bitbe önti a híres Mad Maxet. Kell ennél többet mondani?

Fontosabb megjelenések

  • Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel
  • Dead Island: Riptide
  • Far Cry 3: Blood Dragon
  • Metro: Last Light
  • Resident Evil: Revelations
  • Grid 2
  • Remember Me
  • The Last of Us
  • Company of Heroes 2

Videók, amiket látnod kell

Watch Dogs E3 2013 Gameplay Trailer

Battlefield 4 - E3 Gameplay Trailer - Angry Sea

The Witcher 3: Wild Hunt - Debut Gameplay Trailer

Tom Clancy's: The Division - E3 Gameplay Trailer

Ha lemaradtál volna az első részről, akkor kattints a kapcsolódó anyagra!