Amugy nemrég próbáltam ki a "légy profi" módot, és 3-4 meccsen az volt az elvárás, hogy vezessek a félidőben... háát vezettem is 2:0 a meccs végén meg ki X-elte, hogy nem sikerült...
Szóval ennyit a bugokról.. ja meg itt valaki előbb írta talán, hogy a kommentátor jobb lett mint az előző évben, háát erre inkább nem mondok semmit, csak megkérdezném, hogy mibe?? Semmi új szöveg, ráadásul ennél bug-osabbat még sehol sem láttam! Nagyon fölé lövöm a labdát, erre ordít, hogy óriási védés... Nevetséges!
Én nagyon vártam a játékot, de most k....ra csalódtam, még a Fifa07 jobban tetszett mint az új! Sok sok sokkkk bug!! vártam hogy kijavitják azokat a hibákat amik meg voltak az előzőben, de nem javult semmit max a karakterek kidolgozottabbak! De nincs javulás a birónak ugyan olyan sz....ró póz mozgása van!!!! vagy emlitsem elviszem az ellen mellett a labdát egy csellel és engem itél szabálytalannak a biró!!! (plusz egy sárga) kiakasztó VILÁGKLASSZIS és a fél profi között annyi a különbség hogy világklasszison több a passz, de nagy cseleket a gép sem mutat. A magyar hangról ne is beszéljünk ugyanolyan mint a Fifa07-é ugyanazok a szövegek max egy két uj szó: pl: a szeleburdi Robinho és késssz semmi.
Az én végső mondandóm annyi hogy csalódás nekem a sorozat ezen darabja!!!!!!!!! be sokkoltam tőle!!!!!!!!!!
ui: még egy negatívum ::: A CSELEK, billentyűzeten csak a hinta, a bicikli, 180 fokos fordulat és az esernyő sikerült........
Azért ennyire ne térjünk el a témától, mert ez már off...
Nem hiszem, hogy a Microsoft direkt bug-osan adná ki a windows-it, szóval itt hadjuk is ezt a témát!
A többszemélyes módban hogyan tudok más ellen játszani? Kér egy IP címet, itt melyiket kell megadni? Az enyémet, vagy a másik fél IP címét? És ezután mi a teendő?
Előre is köszi a választ.
Nem ér, ez igaz, de attól még nem kéne warezolni!
Ha meg letöltötted és nem jó, akkor légy gyendbe és ne kéregess tanácsokat, old meg magad vagy vedd meg!
Sziasztok! nekem olyan problémám van,hogy amikor raplayt el akarom menteni kidob és nem tudom hogy miert.A cracket már 3X lecseréltem és akkor is pls. tudna valaki segíteni???]{redenc: Arra nem gondoltál, hogy megveszed eredetiben, és hátha megszűnnek a problémáid? A játékkal is, és itt, a fórumunkon is... (utóbbi tekintetében lásd: szabályzat...)
Zsoll: Van egy rossz hírem.NIncs warez!! Szabályzatot el kéne olvasni! Az a baj,hogy nem eredeti,a boltban meglehet venni egy olyan verziót amivel nem lesz bajod!
Sziasztok! nekem olyan problémám van,hogy amikor raplayt el akarom menteni kidob és nem tudom hogy miert.A cracket már 3X lecseréltem és akkor is pls. tudna valaki segíteni??? ]{redenc: Arra nem gondoltál, hogy megveszed eredetiben, és hátha megszűnnek a problémáid? A játékkal is, és itt, a fórumunkon is... (utóbbi tekintetében lásd: szabályzat...)
Szerintem a játékmenet szarabb mint bármikor! Mivel World Class-ba egyszerűen nem tudok gólt lőni és folyton kapok 1-et vagy ha már teljesen kivagyok akkor 2-3-at is... még olyan 1-2 csillagos senki csapatoktól is
Bezzeg az EA azt igérte hogy idén ki fog jönni a különbség az 4-5 és az 1-2 csillagos csapatok között, háát nagy -t!
De ezzel nem csak én vagyok igy... szóval nem bennem van a hiba
Ha meg leteszem profi-ra akkor sorozatban nyerem a meccseket 2-3 gólókkal, és ugy már semmi komoly kihívás nincs az egészbe, szóval elképeztően lett az egész!
Az arcokról nem mondok semmit
Nevetséges hogy mondjuk egy angol 3 ligában szereplő játékos arca megvan normálisan csinálva de emellet mondjuk egy jó spanyol vagy olasz focistának nincs...
Azt már végképp nem értem hogy ez a 3 új liga minek kellet, mivel semmi értelmét nem találom, főleg hogy pl az ír ligába 1db játékos arca sincs megcsinálva és sorolhatnám még itt az okokat...
Alíg várom már a PES2008-at!
egyetlen újítás évről évre a fifában hogy nincs benne újítás jah meg hogy a pes egyre csak jobban gyalázza xD
bocsi fifások de ez az igazság
Nem tom...van benne vmi, én utoljára a PES 05-öt láttam asszem, de az nekem nem tgettszett...meg voltam halva a 07-ér...naon naon tettszett...de az a 08 vmi igen nagy szarság lett...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.