Innen töltsétek!!->
http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/08/FIFA08_PC_Demo.exe
Elvileg ez is eredeti és nem kamu!!Jah és fleshgettel töltsd!!Azzal jön 50 kval is!!
Amíg lejön több óra, vagy a feltöltés? Ezzel azt akarom kérdezni, hogy milyen neted van?
dragon83 írta:
Tomm!k@ írta: ki... sokan töltik. ha lejön nekem, megy fel a guru szerverre, ami gyorsabb lesz. az a baj, h ez még több óra
Amíg lejön több óra, vagy a feltöltés? Ezzel azt akarom kérdezni, hogy milyen neted van?
mindkettő de az ea magyarországos srácok mondták, hogy ha megvan nekik gyorsan átküldik a roham előtt
nekem csak üres a mező, nincs fent a fifa08 link, valamiért leszedték!
Szerintem a legésszerűbb dolog, hogy átadják több oldalra, igy nem terheli le annyira az ő szerverüket és gyorsabban, többen tudják szedni..
Ezek a belsős infók, ezek, barátom, olyan súlyt adnak a mondanivalódnak, amely mellett nehéz szó nélkül elmenni. Azért kérlek, mutass már egy darab "flash" játékot, amit nem teszteltünk, mert a nagy nyalás közepette nem figyeltem...
GC-s hír meg volt, nem is egy, csak épp nem volt kiemelve, hogy GC. Ebben igazad van.
jó bocs, lehet elvetettem a súlykot picit, de amikor ezt megláttam felb..t eléggé
Teljes eredetiség 30 liga, 30 igazi stadion és 14.000 játékos, pontosan lemodellezve.
a gépigénynél csak ez a szánalmasabb... tudom h a pcg nyalja az ea ét, h ő tesztelhesse a flash gámákat, de ezt nem kéne, mer úgy hülyeség ahogy van....
ja gépigény: elősször azt hittem, hogy a tarzan pc-s gépigényét olvasom... fifahungaryn olvastam, h hű de jó, mer flash gameplay meg szar grafika,, nem számít, a gp a lényeg... de ha egyszer ugyan az a motor hogy lesz jobb agameplay??? az új textúrákkal meg az + mittomén hányezer új játékossal nem mennek semmire, főlleg, h a jelenlegiek is rondák... nem hogy azkat dolgoznák ki...
bár azt mondom, h ez előrelátható volt... amennyit a többi ea sportjáték fejlődött pcre... 1értelmű volt, h a fifa is beáll a sorba... fiúk... pesezzetek, tudom pofátlan ezt mondai ebben atopicban, de az susulyka sokat fejlődött.. 1 próbát megér...
ja a PCGO-n van valahol cikk a gamesconventionról??
Ezek a belsős infók, ezek, barátom, olyan súlyt adnak a mondanivalódnak, amely mellett nehéz szó nélkül elmenni. Azért kérlek, mutass már egy darab "flash" játékot, amit nem teszteltünk, mert a nagy nyalás közepette nem figyeltem...
GC-s hír meg volt, nem is egy, csak épp nem volt kiemelve, hogy GC. Ebben igazad van.
Teljes eredetiség 30 liga, 30 igazi stadion és 14.000 játékos, pontosan lemodellezve.
a gépigénynél csak ez a szánalmasabb... tudom h a pcg nyalja az ea ét, h ő tesztelhesse a flash gámákat, de ezt nem kéne, mer úgy hülyeség ahogy van....
ja gépigény: elősször azt hittem, hogy a tarzan pc-s gépigényét olvasom... fifahungaryn olvastam, h hű de jó, mer flash gameplay meg szar grafika,, nem számít, a gp a lényeg... de ha egyszer ugyan az a motor hogy lesz jobb agameplay??? az új textúrákkal meg az + mittomén hányezer új játékossal nem mennek semmire, főlleg, h a jelenlegiek is rondák... nem hogy azkat dolgoznák ki...
bár azt mondom, h ez előrelátható volt... amennyit a többi ea sportjáték fejlődött pcre... 1értelmű volt, h a fifa is beáll a sorba... fiúk... pesezzetek, tudom pofátlan ezt mondai ebben atopicban, de az susulyka sokat fejlődött.. 1 próbát megér...
Zizou írta:
Teljes eredetiség – 30 liga, 30 igazi stadion és 14.000 játékos, pontosan lemodellezve.
Elárulok egy titkot: a Guru nem nyalja az EA ét, ugyanis Vogelburdások alapították az EA Magyarországot... Ez a szöveg amúgy is a hivatalos termékleírásból van.
FH főszerkesztőként kikérem magamnak... Valóban, külfödi rajongói oldalról van, csehektől: ők az ottani EA-től kapták. Amúgy meg napi kapcsolatban vagyunk az Electronic Artscal, és semmiféle "demóeltolás meg húdenagymeglepi" nem lesz, csak lassabban haladnak mint gondolták. Még a héten meglesz a demó minden valószínűség szerint. Sok helyen azt írják, hogy péntek hajnal-reggel.
A Fifahungary-n találtam nézz oda és rájössz hogy nem volt nagyobb a 07 gépigénye
De nézz már fel az EA-re ott van a gépigényről 1etlen hír is? És a Fifahungary szerinted honnan szedte?? Vagy valamelyik álmodta az éjjel, vagy valami másik noname oldalról átszedték és szerinted akkor azok honnan szedték? NEm hivatalos! Biztos az EA eltolja a demo megjelenését, még azt sem lehet tudni, hogy next gen-es lesz-e vagy sem, de a gépigényt már kirakták! Nagyon okos vagy! Gondolkozzál már mielőtt ilyeneket írsz ide meg kötekedsz!
A Fifahungary-n találtam nézz oda és rájössz hogy nem volt nagyobb a 07 gépigénye
jaja, lehet
De mennyire érdekes, hogy a demo-t megjelenését eltolták, semmi hírt nem mondott senki, hogy next gen-es lesz-e vagy nem, de a gépigényt már kiadták! Ez vicc
Ráadásul az EA oldalán kéne először fent lennie ott meg sehol semmi a fifáról..
jaja, lehet
De mennyire érdekes, hogy a demo-t megjelenését eltolták, semmi hírt nem mondott senki, hogy next gen-es lesz-e vagy nem, de a gépigényt már kiadták! Ez vicc
Ráadásul az EA oldalán kéne először fent lennie ott meg sehol semmi a fifáról..
ne hülyéskedj már! A fifa07-nek több volt a gépigénye, nehogymár a 08-nak kevesebb legyen! Amugy nem tudom honnan szedted a gépigényt mikor még semmilyen infó nincs a fifa08-ról! Hülyeségeket nem kéne beírkálni!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.