hát a Fifa elég rég óta megy így hírnevet szerzett és a jobbnál jobb játékosokat ki nem szeretné irányítani??;-) Rooney,Ronaldhino meg sok más cska egy párat mondjak!Mind híres focisták és mivel benne vannak a játékban lehet őket szivatni vagy még híresebbé tenni!Hát ezért viszik annyira a FIFA-kat....szerintem....
az egész játék szar! Nem csak a játékmenet, hanem a grafika is, kb 2000ben még azt mondtam volna erre, hogy igen, ez grafika de most...! Amugy a másik nevetséges, hogy már lassan 3-4 éve ez a grafika megy, semmi újjítás, a játékos arcai röhely, érdekes pedig az is hogy angliába pl, minden szír-szar játékosnak megvan csinálva az arca, míg spanyolországba, vagy olaszba még a jó játékosoknak is ritkán!
szerintem meg csak az időd pazarlod vele, ne is töltsd le, nagy szar és csak felidegesedsz rajta! Ha felrakod azt az explorert és wordl classra állítod, eszméletlenül rengeteget csal az a rohadt játék.
BigBoy, nem szar, csak épp nem gép ellen kell játszani...
szerintem meg csak az időd pazarlod vele, ne is töltsd le, nagy szar és csak felidegesedsz rajta! Ha felrakod azt az explorert és wordl classra állítod, eszméletlenül rengeteget csal az a rohadt játék.
rájöttem miért nem! Mert ugye akkor 1 az 1be megy a kapusra és akkor kell váltani valami módot, amit még mindig nem tudom hogyan kell...
BigBoy: az emberváltás külön gombot kapott, alapból a Q gomb az.
Sven: ha a helyezett lövésre gondolsz, nos akkor azt a q + d (tehát az emberváltás + lövés) gombbal kell előhozni. Az átemelős lövést a tavalyi helyezett lövés kombinációjával csinálhatod.
Egyébként nekem nagyon bejön! És úgy néz ki az online kihasználható bugokat is orvosolták! Sirály!
ma játszottam a demoval először. meglepett hogy megcserélték a játékosok feje felett a nyilakat, na meg lőttem kapura y+d-vel és olyan volt mintha q+d-t nyomtam volna. de meglehet szokni
Jaja, érdekes pl, hogy Motta vagy Iniesta arca nincs megcsinálva és még sorolhatnám...de folyton ez megy, hogy angliába minden névtelen balf@sz játékosnak megvan csinálva, de spanyol vagy olaszországba levő jó játékosoké nincs, szóval ez kicsit vicces!
Argetin az nagyon jó lesz, Orosz elmegy, Görög meg nem tudom minek...
Valaki megmondaná, hogy melyik lesz az a 3új liga ami szerepelni fog a fifa08-ban és milyen új stadionok lesznek?
Amugy szerintetek lesznek még új arcok belerakva a játékba?
Na ez az! hülye vagyok,a játék nehézségére gondoltam! Tehát gondolom van benne ilyen ,hogy :amatőr,haladó,és profi ? szintek,és itt választom ki végül is aszt ,hogy 1 valós kemény játék lessz, vagy olyan,hogy 1 három éves is nyer igaz ?
Én se sokat nyomulok ienekkel de erőt nem választhatsz és úgy csinálták meg hogy egy 3 csillagos csapattal megpróbálhatod lenyomni a brazilokat de nagyon otthagynak attól füg mien szinten van a játék nehézsége.
Most én úgy értem,hogy mondom nem annyira vágom a focis gameket ,de kezd metetszeni ! Szóval bemegyek a menűbe,és gondolom van olyan,hogy ,világbajnokság,gyorsmeccs,meg ilyenek ! Bemegyek abba a pontba,hogy gyorsmeccs,és kiválasztom a saját,és az ellenfél csapatot,na és itt a menűben lehet e választani az ellenfél erejét ?És még 1 kérdés,mennyire figyeltek a csapatok valós erejére a fejlesztők ? Tehát pl van külömbség 1 Brazil, vagy 1 Szenegáli csapat ereje között ?
nálam is ugyanez a hiba: kb jön 520 kb/s -al aztán úgy 60%nál felugrik rögtön 100%-ra......hihetetlen lepődtem meg mindensetre ráhagytam próbálnám elindítani de nem indítja el a telepítőt...mind 1 akkor majd megveszem a boltba eredetibe 07 et is megvedtem és tvaly öszi szünetbe csak azzal játszottam
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.