hi
az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet megtudni,hogy valaki tudd-e gazda lenni?Mert amikor megadom az ip-met hol tuddok gazda lenni hol meg nem.Ha ez számít Ha ez számít T-onlines vok a maximum csomagba (8mb)
reclus, fönt a képernyő tetején látsziik az a sáv, hogy saját karrier, párosítás, klubok, interaktív ligák, stb.?
minden regisztrálva van elvileg regisztráltam a játékot a fiókomhoz is és még mindig azt írja ki a játékban h nincs játék regisztrálva a fiókhoz
hi
az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet megtudni,hogy valaki tudd-e gazda lenni?Mert amikor megadom az ip-met hol tuddok gazda lenni hol meg nem.Ha ez számít Ha ez számít T-onlines vok a maximum csomagba (8mb)
Sziasztok, karácsonyra megkaptam a régen várt fifa08at, már csak egy gondom van, nem nagyon sikeredik az internetes játék elindítása..mit tudtok tanácsolni, köszi a választ
Blackwolf: sajnos joypad-ügyben nem vagyok otthon, talán más tud segíteni
reclus: kicst pontosíts a dolgon, egészen pontosan mi nem megy?
Szevasztok!
Gondom van a FIFA 08 demo-val! A Joybadon a cselkart nem észleli a játék. Ha telepítem a Joypad driver-ét, akkor meg el se indul a játék, csak berezeg a cucc. Nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma?
Sziasztok, karácsonyra megkaptam a régen várt fifa08at, már csak egy gondom van, nem nagyon sikeredik az internetes játék elindítása..mit tudtok tanácsolni, köszi a választ
Gondom van a FIFA 08 demo-val! A Joybadon a cselkart nem észleli a játék. Ha telepítem a Joypad driver-ét, akkor meg el se indul a játék, csak berezeg a cucc. Nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma?
Hoppá! Sikerült a Fifa 08-at elindítanom, de lefagy még a nyelv megválasztásánál a fekete képernyőnél. Újratelepítettem, de így is ezt csinálja. Mi lehet az oka?
Nem tudja valaki hogy kell embert váltani? Azzal a gombbal, amit a kézikönyvben ír nekem nem megy pedig tuti jó a bill.
Hoppá! Sikerült a Fifa 08-at elindítanom, de lefagy még a nyelv megválasztásánál a fekete képernyőnél. Újratelepítettem, de így is ezt csinálja. Mi lehet az oka?
Nem, senki sem tudná megadni. Telefonálj vagy írj e-mail-t a forgalmazónak, ők majd kezelik az ügyedet. Itt, a PGO-n, nem áll módjában senkinek telepítőkódot kiadni. Ha pedig nem eredeti, akkor sürgősen felejtsd el, mert a PGO-n ezt szankcionáljuk. Szabályzat tiltja ugyanis mindenféle illegális téma súrolását (tényleg, olvastad a Szabályzatot?). Megértésed kösz!
fel akarom installálni a játékot, de nem fogadja el a küdot.
nem tudná valaki megadni hogy nem-e valami baki van az enyémmel
lehet hogy ezt nem szabad, de nagyo nfontos lenne
Hi all!! na én ugy vagyok a játékkal hogy teljesen kiakaszt!! na mind1 a lényeg az hogy szeretném elküldeni az egyik mentésemet a gurunak egy csodálatos golról...... hogy tom ezt elküldeni. A másik az bár nem kapcsolodik ehhez a témakörhöz, előre is elnézést A FRAPS MI F..........SZÉRT NEM VESZ FEL HANGOT? csak azért kérdem mert szeretném elemezni a játékot az én véleményem szerint.
letöltöttem a fifa 08-at és a netes játék reisztráciojánál kéri azt a kódot ami a könyvben van.nem tudtok adni 1-et? lécci köszönöm CheAttilaTenebra: Két probléma van ezzel:
1. letöltötted
2. kódot kérsz, ami a könyvben van.
PGO-n tilos az illegális szoftverekről való HSZ! Ha meg legálisan, boltból töltötted, akkor miért nem a forgalmazónál érdeklődsz? Ejnye...
2007-12-31-ig kaptál egy warn-t, remélem, többet nem szeged meg a Szabályzatot!
Megértést kösz!
nincs ötletem... a gépújrahúzás már túlságosan durva megoldás lenne, ráadásul nem is biztos, hogy megoldaná a problémát... itt már csak valami hardveres hiba lehet (bár ezt se tudom elképzelni), vagy valamelyik másik progi bekavar a gépeden...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.