háát nem rudom hogy ati kell e hozzá de a videókat amit láttam kemények végén az a ficak
de lehet hogy olyan lesz mint a Colin Mcrae Dirt akkor vehetek uj gépet mikor most vettem(
Közzétették a gépigényt:
FIFA 08:
Processzor: 1.3 GHz vagy nagyobb (Windows Vista esetén 1.5 GHz)
Memória: 256 MB RAM (Windows Visita esetén 512 MB RAM)
HDD: 3.92 GB szabad hely
DVD: 8x
Videókártya: 64 MB
Valaki tud valami biztosat?
Remélem én is hogy nem ATI-is kártya kell hozzá!!!
háát nem rudom hogy ati kell e hozzá de a videókat amit láttam kemények végén az a ficak
de lehet hogy olyan lesz mint a Colin Mcrae Dirt akkor vehetek uj gépet mikor most vettem(
Az a FIFA08 kupa, amit a GURUban is mindig reklámoznak, arról lehet már tudni valamit? Elsősorban az érdekelne, hogy Xboxon vagy PS-en folyik a verseny. Meg a helyszínekről is jó lenne tudni valamit.
Remélem most már kijön a demo!Két lehetőség van: vagy tényleg igaz az a hír h next-gen fejlesztés miatt késik,vagy az EA csak fel akarja csigáznia a FIFA rajongókat! (viszont én egy kicsit félek, ha next-genes lesz,h milyen lesz a gépigény!!!
Szerintem is nagy lesz a gépigénye ilyen jó garfikához ilyen jó gépekelenek és nem mindegy hogy a proci milyen!és a videó káryta sem mert ha ennek ati kell akkor ati nem fog máson mennyi igy jártam én is a Colin Mcrae Dirt-nélmeg van a gépigény de a videó kártya nem támogatja...
miért, ha "felcsigáz" minket (fifa rajongókat) akkor sem csinálhatja már meg hogy nem lesz next gen-es, mert óriási balhé lesz belőle! 27.-re írták a demot, ma 28.-a van, szóval már tuti nem lesz demo csak szept 6.-án! Vagyis tuti next gen-es lesz!
A gépigényről annyit, hogy az EA nagyon jól szokott optimalizálni (Moha, Crysis, stb..)
Szóval olyan nagy gépigény nem lesz, de szerintem egy 3.2 proci 1giga ram, kell majd neki
Remélem most már kijön a demo!Két lehetőség van: vagy tényleg igaz az a hír h next-gen fejlesztés miatt késik,vagy az EA csak fel akarja csigáznia a FIFA rajongókat! (viszont én egy kicsit félek, ha next-genes lesz,h milyen lesz a gépigény!!!
illetve, pontosítok, és egy "kellemes" hírt hoztam:
A HIVATALOS (!!!) EA-közlemény szerint a FIFA 08 demó változata a nextgen-fejlesztés miatt késik,és a csak 2007.Szeptember.6-án lehet majd letölteni,ezért valószínűleg a teljes verzió körülbelül Október 6-án kerülhez az áruházak polcaira.Szóbeszédek szerint az EA csak tereli a figyelmet,és nagy meglepetésre még ma este kijön az "előzetes",de ezek nem hivatalos információk.
Sziasztok!
Lécci segítsetek!
A FIFA 08 demója mikor jelenik meg??
Mert itt azt láttam írva hogy augusztus 27-én!
Ez igaz???
És ha igaz akkor itt le lehet tölteni?
Én olyan hallottam, hogy még mindig nem kizárt a hogy pc-re is Next gen graf-os lesz!
Nagy a titkolózás a fifánál, ami képek megjelentek azok sem hivatalosak! 27.-én jön a demo, ilyenkor már több képet kiszoktak rakni hivatalos oldalra is!
Szóval 27.-én minden kiderül..
Igen ez mind szép és jó csak a grafon kéne egy kicsit csiszolni! FIFA 4EVER
Hát, szerintem bármelyik sportjátéknál a grafika a legkevésbé fontos dolog (persze azért nem elhanyagolható szempont)... inkább a játékmeneten kéne még egy kicsit csiszolni, meg a bugokat kijavítani.
Egyébként úgy hírlik a lövésrendszert némileg átdolgozzák, kíváncsi leszek, hogy sikerül, az ezévi nekem nagyon tetszett, reméljük, még élethűbbé teszik.
Ócsárolni a fifa-topicban? Wehehe... Hol máshol mondaná el a *véleményét* a Fifa08ról, mint a játék topicjában, mondd? Ócsárolás nem volt, de amit ti műveltek magatokkal, az aranyos
Mi van, te normálisan nem tudsz válaszolni? bazz, mindenki képes itt a fórumon, csak te nem?! Igen nagyra tartod magad, tudod fórumon mindenki lehet kemény!
Amugy meg mit véded? Fifa topicba jön ócsárolni a fifát, mit várt akkor? Menjen a PES topicba és ott írja le...
Te meg azért normálisan beszélgess, tudjuk, hogy nehéz, de próbáld meg.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.