Szerintem akkor marad a service pack 2, szedd le pl az origo szoftverbázison fent van, onnan szedd le és telepítsd fel! Mostmár szinte mindenhez szükséges a service pack, szóval szerintem az lesz a bibi!
Szerintem akkor marad a service pack 2, szedd le pl az origo szoftverbázison fent van, onnan szedd le és telepítsd fel! Mostmár szinte mindenhez szükséges a service pack, szóval szerintem az lesz a bibi!
Lenne egy kérdésem, mikor elindítanám a Fifa 08-at, azt írja ki a gép, hogy: "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre. (7000)"
Szerintetek mit kellene csinálni most?
Hát igen, a kommentárral nincs minden rendben volt már, hogy ha jól emlékszem Messivel, vagy Ronaldinho-val lőttem gólt, erre elkezdte Giggs-et isteníteni nagyot néztem... meg az is elég poénos, amit Seka említett
Aki szeretne FIFA 08 bajnokságon részt venni, vagy csak simán kipróbálni a játékot, annak ajánlanám figyelmébe ezt a weboldalt. A bajnokság esetében a lényeg a lap alján lévő rész, tehát nevezni a helyszínen lehet, érkezési sorrendben (32 ember nevezhet egy helyszínen). Sajnos kicsit későn írtam (én is csak nemrég szereztem róla tudomást), így aztán az egyik időpont már elmúlt, a második ezen a hétvégén lesz. Budapestiek mellett a Kecskemétiek, illetve a Szegediek, vagy e két város környékén élők is vessenek egy pillantást az oldalra, ha van kedvük részt venni. Azt sajnos nem írja az oldal, hogy milyen platformon zajlik a bajnokság (van egy sanda gyanúm, hogy nem PC-n...), de egy próbát megér, hisz a nevezés ingyenes. Bővebb infó a fent belinkelt oldalon!
Annyit még a játékról ez olyan mint ahova idegen kéz még soha nem rakta be a lábát!!!!!!
Ha játszhatóvá akarjátok tenni ajánlom a joypadot vagy valamilyen analóg kart, de a billentyűzetet nem ajánlom, és huzáttok fel maxra a grafot!!!!
Az EA most nagyot hibázott, hisz mindenki tudja, hogy "Addig jár a korsó a kutra, mig megnem huzzák a vizhordó lányt"!!!!! Ha igy folytatja az EA lassan de biztosan lecsuszik a lejtőn.
Eddig apritottam ezt a játékot, 2 nap. Unalmas ugyanaz a design mint az elözö verziónál, a kommentár csak át lett ültetve. A cselek meg sehol sincsenek billentyűzeten csak négyet sikerült fel lelnem nagy erőfeszítések folyamán. (hinta bicaj esernyő fordulat) Szerintem nem vagyok egyedül ha azt mondom, a várt siker helyett csak csalódás!!! bug bug hátán és hát a játékosaink AI-ról nem is beszélek, nem tépem vele tovább a szám.
Aki még tesztelgeti e kicsi rigót annak azt ajánlom állítsa a játékot Amatőrre és a kapus szintjét Világklasszisra. Ezáltal igen nehezen találsz a hálóba sőt a te kapusod AI-je meg lent lesz a béka e alatt, mig az ellenfélé a plafont veri.
A passzok szörnyűek nem fut a játékos a labdáért és hát a csapat társak sem bővelkednek az IQ terén.
nekem véleményem:
zene 10/9
kommentár: 10/5
grafika 10/5
játékélmény: ennek ilyen is van????
Sziasztok!
Teleopitő kod kéne FIFA08-hoz ]{redenc: ott van a játék dobozán... azt pedig nyilván tudod, hogy a PGO-n tilos a warez, hiszen a regisztráláskor elfogadtad a szabályzatunkat...
Eddig apritottam ezt a játékot, 2 nap. Unalmas ugyanaz a design mint az elözö verziónál, a kommentár csak át lett ültetve. A cselek meg sehol sincsenek billentyűzeten csak négyet sikerült fel lelnem nagy erőfeszítések folyamán. (hinta bicaj esernyő fordulat) Szerintem nem vagyok egyedül ha azt mondom, a várt siker helyett csak csalódás!!! bug bug hátán és hát a játékosaink AI-ról nem is beszélek, nem tépem vele tovább a szám.
Aki még tesztelgeti e kicsi rigót annak azt ajánlom állítsa a játékot Amatőrre és a kapus szintjét Világklasszisra. Ezáltal igen nehezen találsz a hálóba sőt a te kapusod AI-je meg lent lesz a béka e alatt, mig az ellenfélé a plafont veri.
A passzok szörnyűek nem fut a játékos a labdáért és hát a csapat társak sem bővelkednek az IQ terén.
nekem véleményem:
zene 10/9
kommentár: 10/5
grafika 10/5
játékélmény: ennek ilyen is van????
Szewasztok!! nálam fifa08 levizsgázott 1-esre!Ekkora 0-át én még nem láttam! Az egész játékban csak a zene jo minden más , jöljön már ki a megváltó a PES2008 !
Senki ne háborodjon fel ez az igazság!!
Érdekes nekem nagyon tetszik. Lehet, hogy azért mert én 8 éve aktívan focizok, és a Fifa számomra sokkal élvezetesebb a PESnél. Szerintem 6szor veri a 07-et.
Meg akartam venni, de látom hogy nagyon sok embernek nem tetszett.Akkor addig én is maradok a 07-nél inkább, aztán ha nem lesznek nagy újítások a 9-es epizódban,akkor lehet hogy lemondok a FIFA-ról,bármennyire is fog fájni.
nézzétek meg hogy gera feje megvan csinálva meg a híreseké a többi meg ugyanúgynéz ki csak más haj stb...
én belecsúsztam egy másik emberbe.....
a sztárok nem nagyon kapnak sárgát a nemsztárok azonnal...
ezis egy izéség benne!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.