Ezzel is játszottam múlt héten a Szigeten, hát engem nem nyűgözött le...
Nekem tökugyanolyannak tűnt egy meccs alapján, mint a 07, bár azzal se sokat játszottam (csak mikor elindultam pár versenyen). Grafikailag is, irányításilag-mozgásilag is.
Nem is tudtam nyerni
Az már biztos, hogy ez sem fogja újra megszerettetni velem a FIFA szériát...
Ember hol jártál jövöben?mert én sajna még demoval se találkotzam,nem még a teljes játekkal!
Ezzel is játszottam múlt héten a Szigeten, hát engem nem nyűgözött le...
Nekem tökugyanolyannak tűnt egy meccs alapján, mint a 07, bár azzal se sokat játszottam (csak mikor elindultam pár versenyen). Grafikailag is, irányításilag-mozgásilag is.
Nem is tudtam nyerni
Az már biztos, hogy ez sem fogja újra megszerettetni velem a FIFA szériát...
Nos tényleg elég érdekesnek ígérkezig az új fifa én szerintem játszani fogom mint az állat.
Annak nagyon örülök hogy lesz benne magyar szinkron megint és feljavítva. Nagyon jó játéknak ígérkezik.
Meg lehet érteni őket! Mivel annyira még nem elterjettek azok a gépek, amiken simán futna next gen-es graffal! 09-re beigérték, szóval addigra 100%, hogy next gen-es lesz! És addigra már jobban elterjednek ezek a gépek! Amugy meg szerintem igy sem annyira rossz, csak sok játékos arca legyen megcsinálva, szerintem!
Hát nem tudom, a mostani Guruban leírt infók nagyon jól hangzottak, idén végre rengeteg fog javulni A PES se lesz rossz, de én maradok a Fifánál, ez már biztos
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.