,,The idea of a third game in the series was broached when a Swedish journalist, speaking to a Blizzard producer, joked that he probably would be back to visit again "to check out Diablo III", and the producer, seeming to think said journalist knew about Diablo III, replied, "Yeah, I don't really know when that event's going to be", thus indicating that Diablo III was in the works."
Gondolom mindenki érti, miről van szó, de azért leírom. A kulcsszó a when. Tehát a blizzardos arc nem tagadta egyáltalán, hogy készül a 3. rész, hanem azt mondta, hogy nem tudja, mikor lehet vetni rá pillantást. Viszont ha ez így van, akkor tényleg a Diablo 3 készül. És mivel ezt blizzardos mondta, esetleg a hivatalos bejelentés ,,előfutárának" is tekinthető.
cső magyaritást honan tépjek hozzá???
mert tom hogy magyaritasok.hu de ott olyan van amihez jelszó kel a csávó meg nem ad már jelszót szal valaki segítsen vagy valaki megadná a saját jelszavát??
Heeelóóó!!! Láttátok már a Youtube-o n a Diablo 3 trailereket? Naggyon kemény... Naggyon állat leeesz!!! Daiblo rulez!! Világ legjobb játéka... simán hazateszi a Starcraftot!!!
Ha erre gondolsz, akkor - bár borzasztóan látványos, sajnos fake, mellé is van írva...
Heeelóóó!!! Láttátok már a Youtube-o n a Diablo 3 trailereket? Naggyon kemény... Naggyon állat leeesz!!! Daiblo rulez!! Világ legjobb játéka... simán hazateszi a Starcraftot!!!
1. Azok nem hivatalosak. Nem a Blizzard stílusára vall, hogy a játék még be sincs jelentve, de a vidik már a Youtube-on vannak.
2. Egy RPG-t meg egy RTS-t ne nagyon hasonlítgassunk egymáshoz. Az két külön tészta.
I'm a gamer, not because I don't have I life, but 'cause I choose to have many.
Ha sorcit játszanál, az mindenképpen villámos legyen (SZERINTEM, mert minden a stílusodtól függ).
Charged boltot mindenképp maxold ki, megéri! Ha megtanulod irányítani a kis szikrákat, és a maximális darabszám egy ellent talál meg (a max 24), az azonnali halál. (ja, és ez un. synergy skill, vagyis erősíti a többit)
Telekinézisre szerintem nem érdemes egy pontnál többet dobni, mivel menekülésen, ill. stunnoláson kívül másra nemigen használható.
A Static field rendkívül hasznos, mivel lecsökkenti az ellenfelek HP-ját 25%-kal. Bossok ellen priceless! De mivel a további fejlesztéssel csak a lőtávot növeli, nem éri meg egy ponttal többet dobni rá.
A Lightning-et talán nem is kell ecsetelnem. Átmegy az ellenfeleken, amíg falba, vagy valami hasonlóba nem ütközik, baromi sokat sebez, szal maxolásra való.
A nova sok mindenre nem alkalmas, mivel egyáltalán nem jellemző rá a "massive damage" jelző amivel a játékban illetik. (synergy)
A Chain Lightning majdnem olyan mint a sima, csak annyiban különbözik, hogy a mobokra van hangolva (max 10 ellenfélbe vág bele) A bad side viszont, hogy kevesebbet sebez mint lightning, viszont több manába kerül. (synergy)
A teleport hasznos kis varázslat, sok szituációban használható, és mivel a további fejlesztés csak a manaköltséget csökkenti, sztem elég rá 1 pont.
A lightning storm eléggé... hmmm... láma spell ahhoz képest hogy 24-es szinten lehet választani. Ha elsütöd, egy bizonyos ideig 1-2 másodpercenként villámokat szor az alant levő delikvensekre. 1 pontot rá, a többit meg megoldod a többi spellel (ha kell).
Az energy shield első látásra hasznos, mivel aktiváláskor a HP-nk helyett a manánk fogy.
Itt a bibi, ugyanis minden egyes sebzés után 2 pontot von le a manából (1 pont sebzés után 2-t, 2 után 4-et, és így tovább). Szóval szerintem totál felesleges.
A mastery talán a leghasznosabb passzív spell: minden villámsebzést százalékosan növel.
MAX
A jégvarázsok közül egyedül a Frozen armort ajánlom, arra is max 1 pontot.
Ha esetleg marad a játék soran felesleges pontod, azt dobd a Wramth-ra.
Jönnek a statok.
A strength csupán arra való, hogy a felszereléseket hordani tudjuk, szal mindig annyit rakj rá, hogy elég legyen.
Mivel a dexterity a védelmet, a támadási sebességet, és a blokkolási százalékot javítja, azt hiszem látható, hogy teljesen felesleges.
A vitality a második legfontosabb statunk, szóval ez legyen a másodlagos maxolni való.
És végül az energia... no comment.
Hát, nagyjából így nézne ki, szerintem nagyjából rendben van, de ez csak egy variáns a sok közül. mindenképpen olyan sorcit válassz, amelyik a te játékstílusodhoz passzol.
skájvind írta:
Telekinézisre szerintem nem érdemes egy pontnál többet dobni, mivel menekülésen, ill. stunnoláson kívül másra nemigen használható.
tk-ra csak es sorcinak kell 1-nél többet pakolni, de annak max
skájvind írta:
A nova sok mindenre nem alkalmas, mivel egyáltalán nem jellemző rá a "massive damage" jelző amivel a játékban illetik. (synergy)
egyszer dueleztem nova sorcival, nem volt valami nagy szám...
skájvind írta:
Az energy shield első látásra hasznos, mivel aktiváláskor a HP-nk helyett a manánk fogy.
Itt a bibi, ugyanis minden egyes sebzés után 2 pontot von le a manából (1 pont sebzés után 2-t, 2 után 4-et, és így tovább). Szóval szerintem totál felesleges.
es sorc >> vita sorc
sokkal többet bír, viszont pvm-re nem érdemes es sorcot csinálni, mert jön egy mana burn és már nyúlhatsz is az escape-ért
pontlevonás ebben a formában nem igaz...lvl 0 telekinezis kellene a 2 mana / damhoz, ámde minden egyes tk pont után 1/17-del kevesebb mana vonódik le sebzéspontonként
skájvind írta:
Mivel a dexterity a védelmet, a támadási sebességet, és a blokkolási százalékot javítja, azt hiszem látható, hogy teljesen felesleges.
wtf?! attack speednek köze nincs dexhez, ezt gyorsan verd ki a fejedből (amúgy ha vita sorc, akkor szinte kötelező, hogy blocker legyen...)
skájvind írta:
A vitality a második legfontosabb statunk, szóval ez legyen a másodlagos maxolni való.
És végül az energia... no comment.
ha vita csak második, akkor mi az első?! energy miért no comment?
vita sorc: vitára pakol
es sorc: energyre
és nem "kicsit" meg "elosztva", hanem minden fölös pontot!
skájvind írta:
Hát, nagyjából így nézne ki, szerintem nagyjából rendben van, de ez csak egy variáns a sok közül. mindenképpen olyan sorcit válassz, amelyik a te játékstílusodhoz passzol.
azt hogy lehet hogy a nyitot karival legyek a forumba mert senki nem volt amikor nyitot karival forumoztam
ja meg mért csak szingle karival enged open karit csinálni?
De úgy tudom, ha belépsz a Battle.net-re a játékon belül (szigorúan a closed részére), akkor automatikusan patch-eli magát, a WarIII-hoz hasonlóan.
Ha úgy nem menne, ezt, az általam linkelt Arreat Summit lapot nézd meg, ott biztosan fenn van a legújabb patch.
Ja, meg persze itt, a Gurun is, a letöltések között XD.
Szerk.: S emellett fontos, hogy, ha a Lord of Destruction-t is felraktad, akkor az "Expansion" patch-t töltsd le! Erre figyelj, mert, ha az original-t telepíted fel a LoD-ra, akkor elcseszheti a játékot, vagy fel sem rakja (még nem próbáltam XD).
A Diablo 2 original önmagában, pőrén nem, de a kiegészítővel és patch-ekkel (javításokkal) már tökéletesen fut XP-n.
De mindenképp patch-eléssel kezdj, mert online játékhoz az elengedhetetlen!
(És leteszteltem: Vista-n is. )
Oks trhx az infot és a patch-eket honnét lehet leszedni hozzá?
szasztok! engme érdeklen h a diablo 2 és a destruction kieg fut e xp alatt mert láttam h újból kiadták a gamet és arra azt irták h nem támogatja az xp-t és érdekelne h futtatható e azért?
A Diablo 2 original önmagában, pőrén nem, de a kiegészítővel és patch-ekkel (javításokkal) már tökéletesen fut XP-n.
De mindenképp patch-eléssel kezdj, mert online játékhoz az elengedhetetlen!
Üsd be a gugliba: diablo 2 1.07 - de nem én mondtam...
szasztok! engme érdeklen h a diablo 2 és a destruction kieg fut e xp alatt mert láttam h újból kiadták a gamet és arra azt irták h nem támogatja az xp-t és érdekelne h futtatható e azért?
Lenne egy nagy problémám.Volt egy nagyon jó 77 es nekromatám meg egy 55 ös sorceressem az 1.07 es verzióban, ezután feltettem az 1.09 es majd az 1.10 es verziót.De az 1.10 már nagyon nehéz megpróbáltam visszatenni az 1.09 et de már a karaktereim nem jellennek meg 1.07 es verziót meg nem is találok.Akkor most elveszett mind a két karakterem? pls help
Üsd be a gugliba: diablo 2 1.07 - de nem én mondtam...
Lenne egy nagy problémám.Volt egy nagyon jó 77 es nekromatám meg egy 55 ös sorceressem az 1.07 es verzióban, ezután feltettem az 1.09 es majd az 1.10 es verziót.De az 1.10 már nagyon nehéz megpróbáltam visszatenni az 1.09 et de már a karaktereim nem jellennek meg 1.07 es verziót meg nem is találok.Akkor most elveszett mind a két karakterem? pls help
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.