Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#488995 Tenebra 2009. december. 21. 20:48
Tenebra
#488987 :: ImmortalBlader (2009. december. 21. 20:25)
én nem látom semelyik mellett hogy ladder only bocs a floodért

Itt van.

Mondjuk most csak ráböktem az axe-okra, de más tárgylistában is vannak ilyenek.
Szóval Bnetezni megéri, még ha LAG-ol is. Igaz, ez az 1.13-mal változni fog sajnos...
Post tenebras lux
#488987 ImmortalBlader 2009. december. 21. 20:25
ImmortalBlader
én nem látom semelyik mellett hogy ladder only
bocs a floodért
#488985 ImmortalBlader 2009. december. 21. 20:24
ImmortalBlader
én nem látom semelyik mellet hogy ladder only
#488972 ImmortalBlader 2009. december. 21. 19:45
ImmortalBlader
És mégis mennyit vettek ki a single-ből? mert ha sokat akkor most szóljatok és abbahagyom a játékot
#488950 ImmortalBlader 2009. december. 21. 18:59
ImmortalBlader
DOnci írta:

Csak éppen single-ben nincs egy csomó olyan runeword ill. tárgy ami Ladderen (elvileg ) megvan.

Szerintem a Singleplayer is tartalmazza azokat a tárgyakat amit a multi. Nem hinném, hogy a single ből kivették a cumókat
#488634 anubys 2009. december. 20. 14:08
anubys
Én nagyon sokáig csak single-ben nyomtam, mivel csak egy pár éve van internetem. Nekem így is remek szórakozás volt, bár azt hiszem, ma már nem állnék neki újra így.
Egy pár alkalommal volt, hogy egy barátomhoz átvittem a gépem, és LAN-on nyomtuk. (Azt hiszem mondanom sem kell, hogy ilyen körülmények között sem okozott gondot a játéknak, hogy lagoljon. )
#488531 ImmortalBlader 2009. december. 20. 10:15
ImmortalBlader
Hát nekem a Single player mód is tökéletes
#488393 BelsoValtozas 2009. december. 19. 21:26
BelsoValtozas
A műfajt szeretem, a Dungeon Siege első része nagy kedvenc nálam, vagy 3x végignyomtam, de most sokat tolom a Torchlight-ot is. A grafika meg nem számít annyira, nosztalgikus figura vagyok Felírom karácsonyra és ha megvan majd szólok, hátha ismerősre találok. Köszönöm a gyors válaszokat.
#488386 eClipse 2009. december. 19. 21:14
eClipse
#488378 :: BelsoValtozas (2009. december. 19. 21:06)
Hülye kérdés: megéri most megvenni a D2-őt? Bevallom én még nagyon régen próbáltam, akkor is a single részt és anno nem varázsolt el, de most inkább a multi érdekelne. Még most is olyan jó/népszerű, mint amilyennek mondják?
Természetesen megéri megvenni, ez egy örökérvényű játék. Ahhoz képest, h 9 éves szokatlanul sokan játszanak vele még mindig, szóval egyedül biztos nem leszel a bneten (még a magyar channelen sem). És igen még most is olyan jó (legalábbis szerintem).
#488378 BelsoValtozas 2009. december. 19. 21:06
BelsoValtozas
Hülye kérdés: megéri most megvenni a D2-őt? Bevallom én még nagyon régen próbáltam, akkor is a single részt és anno nem varázsolt el, de most inkább a multi érdekelne. Még most is olyan jó/népszerű, mint amilyennek mondják?
#488358 Tenebra 2009. december. 19. 20:45
Tenebra
#488330 :: ImmortalBlader (2009. december. 19. 20:06)
A Blizardnak bele kellene rakni az 1.13-as patchbe egy olyan pályát (ún. Battlegroundot ) Harrogathban az 5. világ városában, amelyen bossokkal harcolhatunk és egyre erősebbek jönnének (persze nem diablo, baal és a megszokott world bossok, hanem a blizzard által kitalált rémségek. Természetesen jó erősek lennének ( a karink szintjéhez mérve ),jó kis droppokkal). A battleground megnyitásához pedig 5 kulcs kellene, amiket 5 darab erre a célra kifejlesztett küldetés adna. Na persze ez a battlegroundos móka teljesen random lenne és végtelen ideig tartana, de ki lehetne lépni belőle. Szerintem jó kis ötletnek tűnik, ezt le kellett írnom kikívánkozott belőlem (nem, nem a wowból vettem az ötletet , (ott nincs is ilyen)) Csak az a baj a Blizzard nem foglalkozik egyáltalán a D2 single-player részével
ImmortalBlader írta:

Csak az a baj a Blizzard nem foglalkozik egyáltalán a D2 single-player részével

Ez nem meglepő, mivel a Diablo 2-t multiplayerre tervezték! A single és az igényes animációk amolyan "bónuszok", keretek a játékhoz. Single-ben érdemes kipróbálni a karaktereket, de játszani egyértelműen Bneten kell(ene), sokkal több, mint a single. Mondjuk a LAG erősen a Bnet ellen szól, de ezt 10 év alatt már lassan megszo(p)kjuk .

Amúgy az nem lenne rossz, ha az Überen kívül lenne egy másik ilyen "Battleground", ahol lehetne aprítani a bossokat. Modok közt mondjuk 100%, hogy van ilyen, de mégis "hivatalosan" jobb lenne.
Én annyit tennék még hozzá az ötlethez, hogy amolyan "competition"-szerűen kapnánk az ellenfeleket, tehát eleinte "n00b"-okat kellene lenyomni, aztán egyre erősebbeket, majd arcunkba kapnánk őket kombinálva is. Ott aztán le lehetne mérni, hogy jó-e a karakterünk vagy sem, az biztos.

Kár, hogy ilyet (sem) raknak az 1.13-ba... Tosszák meg.

Na, de majd a Diablo 3! (Jó kis fizetős Bnettel - már előre látom )
Post tenebras lux
#488343 ImmortalBlader 2009. december. 19. 20:22
ImmortalBlader
Igen hallottam, csakhogy Über Tristam nincs singleplayerben ^^
#488337 eClipse 2009. december. 19. 20:12
eClipse
#488330 :: ImmortalBlader (2009. december. 19. 20:06)
A Blizardnak bele kellene rakni az 1.13-as patchbe egy olyan pályát (ún. Battlegroundot ) Harrogathban az 5. világ városában, amelyen bossokkal harcolhatunk és egyre erősebbek jönnének (persze nem diablo, baal és a megszokott world bossok, hanem a blizzard által kitalált rémségek. Természetesen jó erősek lennének ( a karink szintjéhez mérve ),jó kis droppokkal). A battleground megnyitásához pedig 5 kulcs kellene, amiket 5 darab erre a célra kifejlesztett küldetés adna. Na persze ez a battlegroundos móka teljesen random lenne és végtelen ideig tartana, de ki lehetne lépni belőle. Szerintem jó kis ötletnek tűnik, ezt le kellett írnom kikívánkozott belőlem (nem, nem a wowból vettem az ötletet , (ott nincs is ilyen)) Csak az a baj a Blizzard nem foglalkozik egyáltalán a D2 single-player részével
Amit leírtál az hasonló a Über Tristramhoz. Egyébként szinte semmit nem fognak már belerakni a d2be (mondjuk egy lassan 9 éves játéknál valamilyen szinten érthető). Még azt a nyomorult nagyobb ládát sem hajlandóak. Hát még valami nagyobb változtatásra.
Visszasírjuk mi még az 1.10-es korszakot
#488330 ImmortalBlader 2009. december. 19. 20:06
ImmortalBlader
A Blizardnak bele kellene rakni az 1.13-as patchbe egy olyan pályát (ún. Battlegroundot ) Harrogathban az 5. világ városában, amelyen bossokkal harcolhatunk és egyre erősebbek jönnének (persze nem diablo, baal és a megszokott world bossok, hanem a blizzard által kitalált rémségek. Természetesen jó erősek lennének ( a karink szintjéhez mérve ),jó kis droppokkal).
A battleground megnyitásához pedig 5 kulcs kellene, amiket 5 darab erre a célra kifejlesztett küldetés adna.
Na persze ez a battlegroundos móka teljesen random lenne és végtelen ideig tartana, de ki lehetne lépni belőle.

Szerintem jó kis ötletnek tűnik, ezt le kellett írnom kikívánkozott belőlem
(nem, nem a wowból vettem az ötletet , (ott nincs is ilyen))

Csak az a baj a Blizzard nem foglalkozik egyáltalán a D2 single-player részével
#487842 anubys 2009. december. 17. 20:20
anubys
Igen, de ha felmész a Battle.net-re elvileg magától is elintézi.
#487839 ImmortalBlader 2009. december. 17. 20:11
ImmortalBlader
Ha installálás után csak az 1.12es patchet raktam fel akkor az előző patchek
tartalma és javítása is benne van a játékomban?
#487789 ImmortalBlader 2009. december. 17. 17:38
ImmortalBlader
Miért? Runokkal fejlődni nem unalmas?
Én szvsz minden percét imádom a diablo-nak akárhol vagyok , még ha nightmare-n, hellen kell végigtolnom teljesen.
#487687 Tenebra 2009. december. 16. 22:49
Tenebra
Run szerintem sem annyira rossz dolog, D0ncinak én is felajánlottam már többször is. Viszont az tény, hogy ha valaki még nem olyan képzett, akkor kellemetlen tud lenni mindkét fél számára a sebességkülönbség. Legalábbis én annak idején, mikor először vettem részt runban/huziban, akkor igencsak beégtem a pr0k előtt. Én ugye lassú voltam, nekem meg ők voltak susulyka gyorsak.
Szóval ilyen húzás csak akkor jó, ha valaki olyannal csinálod, akivel összeszoktatok, vagy már igen skillesek vagyunk. Eleinte kínszenvedés és utálatos tényleg.

Mondjuk én is inkább amellett vagyok, hogy "játszunk", habár normalt rohadtul tudom már én is unni. De a nyugis játékot jobban szeretem.
Post tenebras lux
#487635 eClipse 2009. december. 16. 20:23
eClipse
#487628 :: ImmortalBlader (2009. december. 16. 20:16)
A 2. oldalon írtátok hogy 1 nap felfejlődni 80-ra.. ti ezt komolyan gondoljátok?
ImmortalBlader írta:

A 2. oldalon írtátok hogy 1 nap felfejlődni 80-ra.. ti ezt komolyan gondoljátok?

Igen simán meg lehet csinálni, ha van aki húzza a karaktert. Nyomatod a runokat folyamatosan, orrvérzésig, és hamar ott vagy a 80-as körül.
#487628 ImmortalBlader 2009. december. 16. 20:16
ImmortalBlader
#487352 ImmortalBlader 2009. december. 15. 20:18
ImmortalBlader
Okés megnézem

Van 2 tucat pc gurus dvd-m xD
#487316 ImmortalBlader 2009. december. 15. 19:00
ImmortalBlader
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ezen az oldalon lévő body armorok benne vannak a játékban és kiüthetők?
#487247 anubys 2009. december. 15. 16:53
anubys
Sajnos nincs, pedig jó lenne lelohasztani az arcáról a vigyort.