a 2. részben hogy lehet azt a "túlöltözött" ruhát előcsalni, ami a pgo galériájában is fent van?
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
Köszönjük
Amugy nem nehéz ez a linkelgetés. Én se vagyok halhatatlan (nem biztos)...ezért átadom a tudást. Ha valamit be akarsz linkelni akkor fent a cím mögé kattantasz a jobb egérrel. Feldobb erre egy kis panelt, ha nem akkor a szerkesztésnél felül a másolásra böksz. Ezután nem zárod be az ablakot csak leteszed kicsibe az asztalra. Megnyitod a Word-ot , majd jobb klikk a semmire és a beillesztést választod. Majd bezárod és elmented valahová. Ezután feljössz és a fórumon a linkre bökve , megint jobb egér és most már a beillesztést kell választani. Ennyi.
Nem olyan vészes ,fog ez menni.
Üdv
Nekem is végig kéne már játszani.... .................majd írdd le hogy miként sikerült kicsinálni. .....tedd majd spoiler-be..nehogy utána meg azért szíjják a véredet
Az első részt azt csontrajátszottam ........utána kicsit vértúltengésem lett,mert a közben volt egy Szoppancs nevű karakterem is: Ő egy csini vámpirlány volt a Vampire the Masquerade Bloodlines-ben..................igy a második rész kicsit kimaradt. Majd lejött a keresztfiam és beütőtt egy csomó kódot .....és-és 2 perc alatt végigjátszotta
Szóval a második rész nekem még nincs befejezve...........................de már mindent láttam benne
Egyenlőre nincs időm rá ........meg amugy is : annyira rövidek ezek az éjszakák mostanában
Én csak vicceltem
Amugy én AB vagyok .....................KOMPATIBILISEK LENNÉNK..........................majd vagy10 év múlva haraphatunk valamit ......addig meg tessék szorgalmasan gyakorolni, azaz játszani.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.