A szörnyet leszámitva egészen jól nézz ki
Legyél óvatos test-vér ,nehogy lefogjanak még a végén
Mondjuk én nem vagyok szörnyeteg , de át tudom érezni a szitut.
Milyen hamar sötét lett..... szerencsére..
Rendeztem is a bádogembert......kemény menet volt és csini kis testem minden ruganyosságára szükségem volt ahoz hogy a háta mögé tudjak kerülni.
Szerencsére pár ifjú folyamatosan védelmezgetni akarta igy rendezgetni tudtam a vérnyomásomat
Teljesen kimerültem.....a végén még összeszedek valami vérszegénységet
Végeredménybe én is várom már a sötétedést és én tényleg csak este játszom vele..ha ezt játéknak lehet nevezni......mert itt a lét a tét
Kellemes lógást és lehet hogy nekünk elég lenne a test-vér megszólitás is
Kezdenek egyébbként a vérplazmáim sűrűsődni.........kicsit mintha borulgatna is ha jól látom
Ez a lógás ez képesség?
Vagy csak véletlenül jött össze?
Ahogy caesr is mondta, egy oszlopn csak meg kell nyomni a le gombot (alapestben) és láss csodát
Sőt egy rúdon guggolva is meg lehet ezt játszani, valamint összekombinálni egy kis tűzharccal
5- évet pihentem és mosz egy halál-listán dolgozom..........monjuk nem kérek önkénteseket hozzá
Két katona-bácsit már sikerült likvidálnom.
Nehéz őket megtalálni
Megkéne nézni a filmeket is.....csak lenne rá időm
NA igen ebben a játékban nem sok civil szerepel.Haaah jut eszembe a mi nap megnéztem a kapcsolódó filmeket ..lol
félúton majdnem kikapcsoltam ...de ha belekezdek vmibe nem hagyom ott..ritka kivétel azért van .
Ezen nem fogunk összeveszni , és ez az egyetlen kód amit begépelek mindig, de képből kevesebbet teszek fel mert zavarja az érzékeny lelkületü emberek szellemi fejlődését.
@czibiklaci hol jársz az 1-gyel?
Amugy ezekben tényleg nem érdemes csalni, mert pont ennyi élvezet van benne.........nyirni akit lehet.
Mondjuk itt nem is hiányolom hogy nincs tarisznyám amiben matattni kéne
Pár azért a Zack vérdonortárs ruha kódja is egészen hasznósak
Oké látom mindenkinek megvan a jó oka h miért csal, de azért nem jobb érzés úgy h ezt v azt csalás nélkül vittem végig?
@czibiklaci -te nem hasfelmetsző reinkarnációja vagy ?nagyon darabolni akarsz minden game-ben
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.