Kérjük jelentkezz be!

BloodRayne 1-2

Kedves vérdonor társak figyelem! Vérszomjatok itt oltható.
#372377 caesar2000 2009. február. 24. 15:55
caesar2000
Kellene mi? Mondjuk egy kicsit frusztráló miután pár pályán totál meztelenül rohangál elötted a kis csaj... Van pár Modom hozzá amit felrakva különböző skint lehet elérni....
Tudod a sok vérszívásban kicsit melege lett és így levetkőzött a kicsike....
Szerk: Itt vannak a modok ...csak lehet h kell hozzá a Mod launcher erre figyelj...
Bloodrayne 2 Mod
#372368 czibiklaszlo 2009. február. 24. 15:47
czibiklaszlo
Várlak vérdonor társ
Honnan ez a remek ruházat ?
Szinte még a vérem is forrni kezdett tőle, sőt majd az ujamat haraptam le a véreshurka helyet
#372364 caesar2000 2009. február. 24. 15:44
caesar2000
@Czibiklaci-Telpítsed, legfeljebb itt is összefutunk ....

Hali... Jópofa az új külső...
#372358 czibiklaszlo 2009. február. 24. 15:36
czibiklaszlo
Erősen bebugyolált ruházatban ( szinte már bankrabló-szerű cuccban) (muszáj védekezni a nap gyilkos sugarai ellen) pár véreshurka és vekni kenyér közé besikkasztottam a GamaStar újságot is.
Jelenleg a másik gépen telepitem a 2. részt és közben eszegetem a bazinagy és bazivéres hurkákat..kezd a dühüm is csillapodni
#372256 czibiklaszlo 2009. február. 24. 07:48
czibiklaszlo
Okatató filmnek jó lesz
Köszi töfi
#372254 töfi 2009. február. 24. 07:46
töfi
Lesz Bloodrayne 3 Warhammer alcímmel. De csak film.
#372248 czibiklaszlo 2009. február. 24. 07:16
czibiklaszlo
Kicsit még maszatos vagyok, de jólesett........
Nincs furdalásom egyáltalán, mert a biómassza nyirás közben pár emberi lényt is megmentettem.....borzalmas szenvedés volt elengedni őket....vérbenforgó szemeimmel sokáig követtek őket,, de egyenlőre még képes vagyok uralni isteni testemet
A sima bambaképű zombi-csávok már rég a múlt hatalmas szemetése kerültek, mert az elmult éjjelen már igazi csábos, azaz inkább csábos kis srácokkal randizgattam.......jól ki is szivtam a nyakukat
Mellesleg a szigonyos odarántlak tehcnikámnak senki nem tud ellenállni ( egyből a földre is kerülnek tőle) és egy pikáns kis jelenet közben trombicitáim ismét felszabadult állapotba kerülnek.
Várom a folytatást és ha minden igaz ma.......én megyek vásárolni a közeli boltba , erősen bebugyolált testemmel és remegő kezeimmel besikkasztók a kajapénzbe GS- t akarok, GS-t akarok
#372133 czibiklaszlo 2009. február. 23. 19:57
czibiklaszlo
Végre megint este van
Alig várom hogy minden lecsendesedjen..
A nappal erős fényeit olvasgatással és nézgelődéssel töltöttem : láttam iverson2 vérdonor társ blogjában dámpir-kám folytatásának egészen csini szigoruan korhatáros fotókopiáját..........
Szemem egyből gűlű lett
Mindenképpen megveszem.
A demot már probáltam egyébbként és nekem van több gépem és még egy ráhegesztett kártyáson is ment.
Szóval szuper lesz ebből vér donorság.
Fel a fejjel.....remélem nics rajtad garbó
Na : megyek mert közeledik a vacsora........csak ez a tanga ne vágna ennyire
#371939 iverson2 2009. február. 23. 15:55
iverson2
#371937 :: superstan (2009. február. 23. 15:53)
Rendben köszönet, el is kezdtem tölteni aztán reménykedem
Feltétlenül informálj, ha megy.
#371937 superstan 2009. február. 23. 15:53
superstan
#371936 :: iverson2 (2009. február. 23. 15:49)
Én is Na, de félre a tréfával. Próbáld ki a demóját, és ha az megy mondjuk maxra húzva, akkor megveheted nyugodtan. Innen le tudod szedni vagy ott van még a hivatalos oldal.
Rendben köszönet, el is kezdtem tölteni aztán reménykedem
#371936 iverson2 2009. február. 23. 15:49
iverson2
#371931 :: superstan (2009. február. 23. 15:45)
Érzem hogy most hülyét csinálok magamból, de igen Aki összepaszentolta a gépet az mondta, én nagyon nem értek az ilyesmihez
Én is
Na, de félre a tréfával. Próbáld ki a demóját, és ha az megy mondjuk maxra húzva, akkor megveheted nyugodtan.
Innen le tudod szedni vagy ott van még a hivatalos oldal.
#371931 superstan 2009. február. 23. 15:45
superstan
#371928 :: iverson2 (2009. február. 23. 15:43)
czibiklaszlo írta: Töltsetek már fel....... -Főleg képeket a második részből. Van állitólag még valami csupi mod is...ebből is lehetne nyomatni... Gondolom iverson2 vérdonor társ rendelkezik ezen eszközökkel. Üdv: véreim
Nézz be a blogomba és az oldalsávban van egy kép Rayne-ről Jelenleg csak azzal szolgálhatok superstan: integrált 128-as?
Érzem hogy most hülyét csinálok magamból, de igen
Aki összepaszentolta a gépet az mondta, én nagyon nem értek az ilyesmihez
#371928 iverson2 2009. február. 23. 15:43
iverson2
#370304 :: czibiklaszlo (2009. február. 20. 22:09)
Töltsetek már fel....... -Főleg képeket a második részből. Van állitólag még valami csupi mod is...ebből is lehetne nyomatni... Gondolom iverson2 vérdonor társ rendelkezik ezen eszközökkel. Üdv: véreim
czibiklaszlo írta:

Töltsetek már fel....... -Főleg képeket a második részből.
Van állitólag még valami csupi mod is...ebből is lehetne nyomatni...
Gondolom iverson2 vérdonor társ rendelkezik ezen eszközökkel.
Üdv: véreim

Nézz be a blogomba és az oldalsávban van egy kép Rayne-ről
Jelenleg csak azzal szolgálhatok

superstan: integrált 128-as?
#371915 superstan 2009. február. 23. 15:33
superstan
#371913 :: iverson2 (2009. február. 23. 15:27)
Elvileg elég neki annyi simán, sőt RAM-ból csak 512 (ez már ajánlott), ami igen baráti szerintem
A RAM-ból van elég bőven, de a VGA-m integrált ráadásul szerintem a legrosszabb fajtából, így aminek 128-as kell az biztos hogy rohadtul fog szaggatni Frissíteni nem tudom, valami hibát jelez újra meg nincs pénz. Majd... tíz év múlva talán lemennek annyira az árak hogy én is megengedhessem magamnak az ilyen játékokat
#371913 iverson2 2009. február. 23. 15:27
iverson2
#371907 :: superstan (2009. február. 23. 15:22)
A második résznek 128-as VGA kell? Meg akartam venni a GS-t ha az a teljes játék de így hogy bazi nagy szaggatással tudnék vele játszani...
Elvileg elég neki annyi simán, sőt RAM-ból csak 512 (ez már ajánlott), ami igen baráti szerintem
#371907 superstan 2009. február. 23. 15:22
superstan
#371899 :: iverson2 (2009. február. 23. 15:07)
czibiklaszlo írta: Talán a GS-nél a második rész most főjáték...tervezem a folytatást.
Az a teljes most, ha nincs meg, akkor azt a 2000 Ft-ot simán megéri Lehet, hogy belekezdek majd az első részbe hamarosan. Meghoztad a kedvem
A második résznek 128-as VGA kell? Meg akartam venni a GS-t ha az a teljes játék de így hogy bazi nagy szaggatással tudnék vele játszani...
#371899 iverson2 2009. február. 23. 15:07
iverson2
#371863 :: czibiklaszlo (2009. február. 23. 14:34)
Tuningot nem találtam, de amit lehetet azt kicsikartam belőle. Néha le is fagy : főleg a zombi-csávok arcáról a mosoly Nekem az első rész GameStar-os és ehez feltettek pár modot is. Valami pod formátumu akármi. Sajna én hülye egyből fel is raktam, igy nem tudom hogy milyen lett volna simán........ Szétnézztem amugy és találtam pár modot, de szerencsére ezeket a pod formátumokat átmásoltam felülirás előtt , mert azokkal nem indult a játék Gondolom a GS -verzió miatt. Tömören ennyi. Amugy igazad volt mert tényleg jó ez a játék Talán a GS-nél a második rész most főjáték...tervezem a folytatást. Üdv Donor társ.
czibiklaszlo írta:

Talán a GS-nél a második rész most főjáték...tervezem a folytatást.

Az a teljes most, ha nincs meg, akkor azt a 2000 Ft-ot simán megéri

Lehet, hogy belekezdek majd az első részbe hamarosan. Meghoztad a kedvem
#371863 czibiklaszlo 2009. február. 23. 14:34
czibiklaszlo
Tuningot nem találtam, de amit lehetet azt kicsikartam belőle. Néha le is fagy : főleg a zombi-csávok arcáról a mosoly
Nekem az első rész GameStar-os és ehez feltettek pár modot is.
Valami pod formátumu akármi.
Sajna én hülye egyből fel is raktam, igy nem tudom hogy milyen lett volna simán........
Szétnézztem amugy és találtam pár modot, de szerencsére ezeket a pod formátumokat átmásoltam felülirás előtt , mert azokkal nem indult a játék
Gondolom a GS -verzió miatt.
Tömören ennyi.
Amugy igazad volt mert tényleg jó ez a játék
Talán a GS-nél a második rész most főjáték...tervezem a folytatást.
Üdv Donor társ.
#371854 BigBoy 2009. február. 23. 14:25
BigBoy
#370304 :: czibiklaszlo (2009. február. 20. 22:09)
Töltsetek már fel....... -Főleg képeket a második részből. Van állitólag még valami csupi mod is...ebből is lehetne nyomatni... Gondolom iverson2 vérdonor társ rendelkezik ezen eszközökkel. Üdv: véreim
És valami grafikai tuning vagy plussz küldetések mod nincs?
#371704 czibiklaszlo 2009. február. 23. 07:09
czibiklaszlo
Ne legyen a nevem dámpir de itt tök jól elvagyok....se egy kunkurens vérszopó se egy moderálatlan Bos-szantó figura.
Kiélhetem vérplazmáim kényszerét éjjelente......szegény-szegény pokók és egyébb helyes ( főleg sebhelyes)zombi -csávok pürésitésével........
Lehet hogy irok egy tesztet is róla..végeredményben én legalább ténykedek benn.
Megveszem a folytatást is mert rendesen rászoktam ezekre a görbe éjszakákra ... sőt még lehet hogy pár képet is küldők majd a játék amugy teljesn üres arhivumába.
Amugy nem sok túlélő van jelenleg a közelemben.....még egy-két ilyen vérbő éjszaka oszt annyi...
#371076 czibiklaszlo 2009. február. 22. 08:47
czibiklaszlo
Ismét egy borzalmas éjszaka!( szerencsére)
Találtam valami darabolos kodot= olyan mint amikor a turmixot fedélnélkül bekapcsoljuk paradicsompüré készités közben
Erről nem küldők képet, mert Ban lenne a vége.
Cicuka irányitása egyre jobban megy bár borzalmas düh kapott el, de ez csakegy újabb szint a vérdüh elérésének lehetősége.
Sőt, már kilőhető szigonyom is van: nincs menekvés senkinek.
Mindenféle bió masszákkal harcolok, van itt minden.
Sajna mennem kell mert ezek a gyikos napsugarak kezdik csiklandozni isteni testemet

#370475 czibiklaszlo 2009. február. 21. 09:55
czibiklaszlo
Hosszú és sikeres éjszakát tudhatok magam mögött.
Végre megtudtam hogy holdvilágos éjjeleken miről álmodik a lány, még akkor is hacsak félvér, bár a félvérség már erősen pótolva lett
Első áldozatom egy egészen jóképű zombicsávó volt .Ruganyos gazella szökkenésekkel közelitettem meg de rákellett jönnöm hogy bár folyamatosan érzem ébredő testem mozdulatait, de nehézkes irányitanom karcsú testemet : ezért gyorsan kalibráltam gamepadomat.
A zombicsávó bamba képe és a hold sápadt fényei már az átállitott grafikai tuninig és a mesteri kezekben uraltt test birtokában ragyogtak fel.
Vérplazma szintem végre rendeződni látszik a trombicták legnagyobb örömére.
#370304 czibiklaszlo 2009. február. 20. 22:09
czibiklaszlo
Töltsetek már fel....... -Főleg képeket a második részből.
Van állitólag még valami csupi mod is...ebből is lehetne nyomatni...
Gondolom iverson2 vérdonor társ rendelkezik ezen eszközökkel.
Üdv: véreim
#370138 iverson2 2009. február. 20. 18:24
iverson2
#370116 :: BigBoy (2009. február. 20. 17:54)
De az 1. és a 2. részbe teljesen át más lett a mozgás... amugy 3. részről nincs semmi hír?
Semmi hír, valószínű, hogy nem is lesz, bár az egyetlen fogódzkodó, hogy a történetet nyitva hagyták, így bármi elképzelhető.
#370133 czibiklaszlo 2009. február. 20. 18:09
czibiklaszlo
Én most sajátitottam el ajtó berugás látványos és hasznos technikáját, ha esetleg valaki ugy érezné hogy szeretné eme hiányosságát bepótolni esetleg más véralvadás problémái lennének szivesen kisegitem.
Sajna a didi-fixet nem találtam modban, viszont kodok segitségével a melltranszplantáció sikeresen végrehajtatott
.Amugy mesterem kioktatott alaposan itt az első történet szerencsére nem szószerint vérfagyasztó kezdeteiben és most indulok leendő első igazi prédám becserkészésére......
Régebben egyébbként a második história demo emlékképei is viziónálnak vérbenforgó szemeim előtt és határozottan emlékszem hogy azt is élveztem és talán kicsit csinosabb voltam.......de ez lehet már a hiányzó vér deliriuma..............ahah

superstan...lehetnél a donorom.........
A harmadik historia egyenlőre nálam még derengeni se dereng...