Újabb Xbox 360 hibajelenség!Aki egy kicsit is képben van a Microsoft Xbox 360-ok történetével, az tudja, hogy a "problémamentesség" hardver oldalról a legkevésbé sem jellemezte a cég konzolos nünükéjét. A halálos RROD a régi gépeknél egy kicsit olyan volt, mint egy beépített AIDS-vírus: sohasem tudhattuk, hogy mikor tör elő és nyírja ki a géped. Az enyém pont karácsony előtt tette ezt meg velem és sajnos már nem volt garis (ősrégen vettem), szóval vehetek másikat, juhé, juhé.

Épp csökkenni látszódott az RROD-k aránya, ám mostanában az Xbox 360 egy MÁSIK komolyabb hibája is egyre gyakrabban tör elő -- a rettegett név az E74! Hogy miként jelentkezik ez a hibajelenség? A mellékelt képen láthatjátok: furcsa vonalak szállingóznak a képernyőn, úgyhogy a derék játékost először azért kerülgetheti a frász, hogy a méregdrága HDTV-je dobta be a törülközőt, pedig dehogy: az a kedves kis fehér dobozka a ludas.

A Microsoft eddig annyit nyilatkozott az ügyben, hogy "a probléma akkor fordul elő, ha hardverhiba merül fel a gépben" Oh, really? Microsofton kívüli szakértők azt nyilatkozták, hogy vagy az AV-kábel rossz, vagy ha nem, akkor "az ANA, vagy HANA csip, amely közvetlenül a kábelhez csatlakozik." Új/régi Xbox 360 tulajok közül érdekelne, hogy valaki tapasztalt-e már hasonló hibajelenséget?