A Star Wars Outlaws már a hónap elején bearanyozódott, augusztus 30-án pedig annak ellenére meg fog jelenni, hogy a legutóbbi játékmenet videóra sokan negatívan reagáltak. Azt már tudjuk, mennyi időt fog igénybe venni a végigjátszás, hogy lesz benne GTA-ihlette körözési rendszer, a tapasztalati pontok és szintlépések viszont kimaradnak. Az Xbox egyik vezető marketingese nemrég arról nyilatkozott, hogy kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk, mint a PlayStationnek - az biztos, hogy a Ubisoft nem spórolt semmin, ugyanis minden eddigiél többet költött a játék marketingjére.

Most pedig a játék nyitánya sem titok többé, ugyanis kiszivárgott a netre egy 13 perces játékmenet videó, amiben a Star Wars Outlaws elejét csodálhatják meg a Kíváncsi Fáncsik. A videót azóta persze eltávolították YouTube-ról, de ami egyszer felkerül... jelen sorok írásakor még nézhető az alábbi forrásból:

Ezen felül további mozgóképek is napvilágot láttak a játékból: Kay (a főszereplő) szabakkozik, illetve egy űrcsatában  is részt vesz. Kis hazánkban augusztus 30-án jelenik meg a játék, reméljük addigra nem derül ki minden IS az Outlaws sztorijáról. Nem lennénk most a Ubisoft és a fejlesztő Massive Entertainment helyében, reméljük a legjobbakat. Úgy ne járjanak szegények mint a Naughty Dog, vagy az Insomniac Games...