Tom Cruise hiába tapossa már a hatodik x-et, szenvedélyét és lelkesedését ennyi idősen sem vesztette el, elég csak a Mission: Impossible-filmekben elkövetett nyaktörő kaszkadőrmutatványokra gondolni. Ezen kívül nagy moziba járó hírében is áll, saját elmondása szerint a mozi egy semmivel sem összehasonlítható közösségi élmény, egy film pedig csak és kizárólag akkor nyújthat teljes élményt, ha azt nagyvásznon látja az ember. És mi feltétel nélkül hiszünk neki, főleg azután, amit állítólag a Twisters – Végzetes vihar díszbemutatóján művelt.

Történt ugyanis, hogy Cruise megjelent az eseményen, feltételezhetően annak apropójából, hogy a Top Gun: Maverickben együtt forgatott a Twisters egyik szereplőjével, Glen Powell-lel, majd az elmondottak alapján a vetítésen alatt nem is próbálta véka alá rejteni, hogy mennyire tetszik neki a film. Anthony Ramos egy People magazinnak adott interjúban számolt be részletesen az esetről: „Glen ült mögöttem, a tesóm mellettem, őmögötte pedig Tom Cruise foglalt helyet, aki az egész film alatt folyamatosan csapkodta a vállamat. Úgy a harmadik ilyen után aztán megfordultam, és körbenézve megállapítottam: ’Basszus, Tom Cruise teljesen be van zsongva!’ Megállás nélkül ütögetett. De azért ütögetett, mert nagyon izgatott volt egyes filmbéli pillanatok miatt. És nevetett is. Hangosan végignevette az egész filmet. Egyáltalán nem félt kifejezni magát. Én pedig nagyon hálás voltam neki ezért.”

Ramos még hozzátette, hogy a premier végeztével Cruise meg is ölelte őt, majd megdicsérte a filmet: „Hé, haver, jó volt, jó cucc volt!” – mondta a Mester, és csak sajnálhatjuk, hogy nem készült videófelvétel az esetről, minden bizonnyal hasonlóan nagyot ment volna, mint az az ominózus 2005-ös eset az Oprah Showban