Daniel Craig számára James Bond után is van élet: a színész ugyan már „leadta” a 007-es szerepét, időközben egy másik nagy franchise-hoz is csatlakozott. Ez pedig nem más, mint Rian Johnson Agatha Christie-szerű krimije, a Tőrbe ejtve, amelynek első felvonását 2019-ben láthattuk. A film óriási sikert aratott, mind kritikai, mind pedig anyagi szempontból – ekkor Craig még benne volt a Bond-sorozatban is, azonban a második felvonás, Az üveghagyma már 2022-ben debütált, egy évvel később a Nincs idő meghalni után. Ez a fejezet már a Netflixnél készült, ugyanis a népszerű streaming-szolgáltató megvette a franchise jogait, szóval mostantól az összes Tőrbe ejtve-film náluk forog majd. Ugyanígy a harmadik rész, amely a Wake Up Dead Man címet kapta, és valamikor 2025-ben érkezik, méghozzá óriási büdzséből, pontosan 210 millió dollárból!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wake Up Dead Man (@knivesout) által megosztott bejegyzés

Jeff Sneider bennfentes forrás szerint a Tőrbe ejtve 3 költségvetése a hatalmas sztárparádé ellenére is hatalmasra rúg, ami még az idei nyár sikerfilmjénél, a Deadpool & Rozsomáknál is drágább (az ugye 200 millióba fájt), ugyanakkor Netflix-mércével mérve nem meglepő, a Chris Evans és Ryan Gosling fémjelezte A szürke emberre is ugyanennyit költöttek el. Az viszont egy sokhelyszínes, mozgalmas akcióthriller volt, ezzel szemben a Tőrbe ejtve-filmekben a párbeszédeken és a nyomozáson van a hangsúly, nem a speciális effekteken és a drága díszleteken. Csak összehasonlításképp: az első és a második rész is 40 millió dollárba került, pedig már azokban is erős volt a szereplőgárda. A harmadik epizód Craigen kívül olyan sztárokkal erősít, mint Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Jeremy Renner, Andrew Scott, Cailee Spaeny és Thomas Haden Church.

Egyébként a streaming-szolgáltató az első felvonás sikere után összesen 469 milliót csengetett ki a folytatások jogaiért, így érthető, hogy semmit sem bíznak a véletlenre – már ami a pénzt illeti.