Azért az elég erősen látszódik, hogy olyan filmek is felkerültek az utóbbi időben a streaming szolgáltatók kínálatába, mint a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Meg 2, vagy éppen az Elemi, hiszen ezek is mind masszívan helyet foglaltak maguknak a JustWatch toplistáján, éppen úgy, mint mondjuk, a Szexoktatás, vagy A mackó. De mégis, nagyjából várható módon a sorozatos és filmes listát két, mostanság igen népszerű cím foglalta be, amikről egyébként is hetek óta rengeteget olvashatunk, bármerre is szörföznénk éppen az interneten.

pcguru-justwatch-nincs-aki-megmentsen-populartitlesweeklycw39hu-movie-all-all.jpg

Az egyik természetesen az Ahsoka, a Disney+-ról, és hát ki várt mást egy Star Wars-sorozattól, ami ráadásul a legtöbb néző szerint jól is sikerült? Mindemellett pedig egy igazi horrorfilmes különlegesség, a Nincs, aki megmentsen szerezte meg a legfelső pozíciót, ami szintén várható volt. A film akár egy némafilm vagy videoklip is lehetne, különleges stílusa pedig egyből el is repítette az élvonalba. 

pcguru-justwatch-ahsoka-populartitlesweeklycw39hu-show-all-all.jpg

Nem mondom, hogy azt szeretném, ha ez lenne az új stílus a horror zsánerben, de egyszeri és különleges élménynek pont jó volt. Azért reméljük, hogy ez meghozza a Disney kedvét is ahhoz, hogy a korábbi horrorfilmek mellett további új, egyedi műfaji darabokat szerezzen be és ossza meg a streaming szolgáltatás előfizetőivel.