Tehát ide sorolhatunk minden olyan szexuális aktust és fantáziát, amely az alá-fölé rendeltséget és a mindkét fél számára élvezetes fájdalmat foglalja magában. Kimondva vagy kimondatlanul: a BDSM mindenkit izgat. Jöjjön most néhány tipp annak érdekében, hogy kezdők és haladók számára is élvezetes legyen!

Előbb-utóbb egészen biztosan megunod a vanília szexet. Ha beneveznél valami izgalmasabbra, próbálj ki néhány BDSM ötletet! Olyan tippek ezek, amelyeket még A szürke 50 árnyalatának szereplői is megirigyelnének. Jöjjenek tehát az ötletek szépen, sorban!

  1. Életkorral kapcsolatos játék

Ennél a játéktípusnál a korkülönbségek és az ezekhez kapcsolódó szerepjátékok kerülnek előtérbe. Kit ne izgatna egy izgalmas tanár-diák vagy fiatal lány-sugar daddy viszony? A lényeg, hogy az alárendelt fél sokkal fiatalabb legyen a fölérendeltnél. Az életkori játékok durva verziója a baba-gondozó párosa, amikor a játék büntetéssel, bántalmazással tarkul. Ha a mókához szükséged van néhány kiegészítőre, fedezd fel a SZEXSHOP.hu BDSM kellékek kínálatát!

  1. Kötözés

A kötözés és a rabság sokszor azok szexuális életében is előfordul, akik nem a BDSM követői. Kezdőknek egy selyemsál vagy plüssbilincs is megteszi, haladóknak azonban érdemes kipróbálni a mumifikációt vagy a shibari kikötést is. 

  1. Harapás

Zöldfülűeknek érdemes a harapás során megismerkedni a BDSM világával. A harapás olykor “jól tud esni”, ha a fülön, a mellen, a popsin vagy a combokon történik meg akár gyengéden, akár pedig kicsit (sokkal!) erősebben.

https-wwwszexshophu-2022-majus-cikk4.jpeg

  1. Különféle kínzások

A fájdalom sokszor izgató hatással bír. Ezt igyekeznek kihasználni a BDSM-ben alkalmazott különféle kínzások is. A pénisztől kezdve, a mellbimbókon át a herékig szinte minden testrész gyötrése elképzelhető. Megragadás, térdelés, taposás, pálcázás, elektrostimuláció, viasz vagy egy kis hőmérséklet-változtatás, korbácsolás, szívások? Bizony, ezek mind a BDSM alkotóelemei. 

  1. Oxigényhiányos állapotok

A fulladás imitálása, az oxigénhiány erőteljesebb élményekhez, ennélfogva kitörő orgazmushoz vezethet. A fojtogatással, maszkokkal, légzéskorlátozással előidézett állapot azonban kifejezetten veszélyes, ezért inkább csak haladók próbálkozzanak meg vele. 

A BDSM sokszor tabu téma, pedig szinte nincs is ember, akit ne foglalkoztatna. Ha a fenti tippeket olvasva pillangók kezdtek cikázni a hasadban és rögtön megmozdult a fantáziád, ideje keríteni egy megbízható és gyakorlott BDSM partnert, aki szakszerűen be tud vezetni ebbe a fájdalommal és gyönyörrel teli világba!