Kicsit újragondolva elkészítettük nektek a Képkvíz Pro névre keresztelt játékunkat, melynek lényege, hogy a galériából véletlenszerűen kiválasztott képekről ki kell találnotok, melyik játékból származnak. Eddig nem volt nagy kunszt rájönni, hiszen a lehetséges válaszok is teljesen össze-vissza jöttek, így a jó megoldás mondhatni kirítt a többi közül. Ennek vége, ahogyan a pontrendszernek is, hiszen átvariáltuk az egészet.

Mostantól 10 másodpercetek van egy kép megtippelésére, és minél hamarabb továbblépsz, annál több pontot kapsz egy helyes válaszért. 15 képből áll egy menet, amit egy nap csak háromszor játszhatsz végig. A válaszlehetőségeket is megnehezítettük és bővítettük, mivel a legtöbbeteknek nem jelentettek ezek sem kihívást. Megszüntettük a százalékos rendszert, helyette pontokat kaptok, a fent leírt módon.

Ezek tehát a lényegi változtatások, ideje felkötni a gatyát, főleg, hogy minden hónap végén az első helyezett PC GURU ajándékcsomagot kap -- feltéve, ha rendesen kitöltötte a postázáshoz szükséges információkat!

» Játszani akarok!