Állítólag Deadlock néven készül a Valve új hero shootere, amivel a hétvégén közel 17 ezren csapatták - miközben hivatalosan még be sincs jelentve! Egy hivatalosan nem létező játéktól azért nem olyan rossz teljesítmény ez, igaz? A játékról először idén májusban hallhattunk, akkor csak annyit tudtunk meg róla, hogy valószínűleg Deadlock lesz a címe, és egy külső nézetes hero shooter, ami a steampunkot a fantasy-val vegyíti. Sőt, egy zárt alfatesztről is csiripeltek a madarak.

Gabe Follower tartalomgyártó további infókat is megosztott róla:

  • 6v6 összecsapások, nagy pályákon, képességekkel és használható eszközökkel
  • tower defense mechanikák is lesznek benne
  • a karakterek között varázslók, furcsa lényeg és robotok
  • a BioShock Infinite-hez hasonlóan gyorsutazást lehetővé tévő lebegő sínek

"Gyors tempójú játékmenet, amiben mindig történik valami. A Dota 2, a Team Fortress 2, az Overwatch, a Valorant, a Smite és az Orcs Must Die keveréke".

Júniusban aztán a Valve be is jegyeztette a Deadlock nevet, idő közben pedig több videó is napvilágot látott a játékból, a bejelentésre viszont a mai napig nem került sor. Ettől függetlenül már SteamDB adatlap is van, aminek tanulságai alapján közel 17 ezren verették az elmúlt 16 órában. Kíváncsian várjuk, a Valve mikor lép vele a nagy nyilvánosság elé. Ti mit gondoltok?