Sokmindenről lehet vitatkozni az életben, de egyvalamiről teljesen értelmetlen: hogy ki lőtt először a Star Wars IV. rész – Egy új reményben. Hiszen jól látható, hogy Han, és teljesen felesleges az a módosítás, amit később eszközöltek a jelenetsoron. Mondván, hogy Han Solo nem lehet ilyen kegyetlen, hogy se szó, se beszéd lelő valakit. Nem, ez nem kegyetlenség, hanem menőség, ami egyébként teljesen megalapozott volt abban a helyzetben. Az eset után pedig ahogy odapöccint egy kis pénzt a pultosnak, hogy küldi a takarítóknak, az felbecsülhetetlen...

A Star Wars Outlaws-ban a Tatuinra is ellátogathatunk, ahol nemcsak az eredeti Skeleton Crew, Owen bácsi és Beru néni egykori otthonát, hanem a hírhedt Mos Eisley kantint is meglátogathatjuk. Abban a boxban, ahol Han és Greedo is ült, egy lézerstukkerből származó lövésnyom található a falon:

ubisoft-star-wars-outlaws-mos-eisley-kantin-han-solo-greedo-ki-lott-eloszor-pc-guru.jpg

Amiből kitűnik, hogy a Ubisoft és a Massive Entertainment munkatársai valószínűleg nem látták az 1977-es eredeti változatot, mivel úgy gondolják, hogy Greedo lőtt először. TÉVEDÉS! Szóval már indítom is az online petíciót, hogy távolítsák el a lövésnyomot a falról, és nézzék újra az egész trilógiát, biztos ami biztos. Egyébként láttátok már a grafikai összehasonlító videót a bejelentéskori, és megjelenéskori Star Wars Outlaws-ról? Ha nem, erre tessék.