A Star Wars Outlaws jött, látott, és a napokban eldől győzött-e, már ami a rajongók szívének meghódítását illeti. Én hibái ellenére is szerettem, és mindenképp visszatérek még hozzá, mert van pár felfedeznivaló, ami várat magára. A részletes tesztet ide kattintva olvashatjátok, no de térjünk is rá a lényegre: hogy lehet ingyen a miénk egy legalább 27 ezres tétel?

A válasz egyszerű: jó sokat kell költeni másra, amihez ajándékba adják. Most két nagy cég, az Nvidia és az MSI is ilyen akcióval állt elő, kis hazánkban is, szóval aki videokártyát, vagy egyéb hardvert újítana, valószínűleg be tud húzni mellé egy PC-s Star Wars Outlaws-t is. Íme a részletek:

Nvidia - Ha szeptember 19-ig, vagy a készlet erejéig (!) RTX 4090, 4080 Super, 4080, 4070 Ti Super, 4070 Ti, 4070 Super, vagy 4070 videokártyát, vagy ezekkel szerelt PC-t, esetleg RTX 4090, 4080, vagy 4070 GPU-s laptopot veszünk, a vásárlás mellé kódot kapunk, amit a Geforce Experience-ben válthatunk be a játékra, október 31-ig. Nem minden boltban él az akció, így mindenképp érdemes vásárlás előtt utánakérdezni a dolognak az általunk választott helyen!

MSI - Ebbe az akcióba bizonyos PC házak, tápegységek, folyadékhűtések, monitorok, routerek, billentyűzetek és egerek tartoznak, amiket itt találtok. Fontos azt is figyelni, hogy hány kulcs maradt az adott kategóriában. Ha sikerül kiválasztanunk a megfelelő hardvert, be kell regisztrálnunk a terméket az MSI Tagközponton keresztül képpel, sorszámmal, és számlával, ha pedig jóváhagyják, e-mailben küldik a kódot, amit aztán a UBISOFT CONNECT-en lehet aktiválni. Ez jóval bonyolultabb procedúrának tűnik az Nvidia-snál, de itt az aktiválást nem  csak október 31-ig, hanem akár 2025. augusztus 30-ig is elhúzhatjuk.

Sok sikert és jó játékot!