• December 3-án felirattal és szinkronnal is elérhetővé válnak a filmek az HBO GO-n
  • Már tervezik a MonsterVerse folytatását, míg a Mortal Kombat 4 további részt kaphat

Idén két fontos blockbuster is megsínylette a járvány okozta nehézségeket. Bár a Godzilla Kong ellen közel 468 millió dollárt keresett, itthon a vártnál kevesebben juthattak el rá a mozikba, míg a Mortal Kombat globálisan mindössze 83 milliót fialt. December 3-án azonban megnyílik a lehetőség a hazai rajongók előtt, hogy végre láthassák vagy épp újranézzék a két hollywoodi megapic-et. Az HBO GO kínálatában magyar feliratos és szinkronizált változatban debütálnak a filmek, az HBO csatornán pedig december 5-én, illetve 26-án kerülnek műsorra.

image001-1.jpg

Godzilla Kong ellen

A történet azután játszódik, hogy Godzilla maga alá gyűrte a titánokat. Az emberek épp a túlélésért küzdenek, egyedül a Koponya-sziget lakója, King Kong maradt egyenrangú ellenfele, aki a hetvenes évekbeli sikertelen expedíció óta csak erősebb lett.

Hollywoodban már a MonsterVerse folytatását tervezik.

Mortal Kombat

A film főhőse Cole Young, az egyszerű bunyós, aki a történet elején még nem sejti, hogy sárkány alakú anyajegye alapján komolyabb sorsra hivatott. Amikor a Külvidék császára elküldi Sub-Zerót, hogy legyőzze a földi harcosokat, az ő feladata lesz megmenteni a világot.

A Sub-Zerot alakító Joe Taslim elárulta, hogy a Warner további négy epizódot tervez.

mortalkombatjelenet-1-1.jpg
(A képek forrása: HBO)