Kelsey Grammer először a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége című filmben alakította a népszerű képregénykaraktert, Hank McCoy-t, azaz Bestiát, azonban néhány évvel később a 20th Century Fox a folytatás helyett inkább az előzmények bemutatása mellett döntött, így a figura fiatalabb verziójának bőrébe már Nicholas Hoult bújt, aki összesen négyszer játszotta el az ikonikus mutánst. Bár Grammer az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban beugrott egy rövid cameo-szerepre, a franchise többé nem tartott rá igényt, és ez így is volt a 2023-as Marvelekig, amelynek stáblistás jelenetében meglepő módon újra feltűnt a kék szőrzetű figura.

Azt továbbra sem tudni, hogy a Marvel Studios pontosan mit tervez a mutánsokkal az MCU-ban: a pletykák szerint Rozsomák karkaterét egyelőre kihagynák belőle, mivel őt továbbra is Hugh Jackmannel játszatnák el, és most maga Grammer nyilatkozta azt, hogy Bestiával kapcsolatban is hasonlóan gondolkodhatnak, mivel a színész azt állítja, hogy folynak vele beszélgetések a szerepről.

blue-beast-featured.jpg


Nincs semmi, amiről beszélhetnénk. Csak annyit tudok, hogy elég nagy visszhangja volt annak, hogy a Marvelek végén felbukkantam. A közönség reakciója… nos, azt nem mondanám, hogy teljesen váratlan volt, de mégis olyan erősre sikeredett, hogy azóta már voltak beszélgetések ennek kapcsán.

Tehát úgy néz ki, hogy Kevin Feige-ék szeretnék még Grammert a szerepben látni, az viszont, hogy ez a megbízás csak a soron következő két Bosszúállók-filmekre szól, vagy esetleg messzebbre is, még nagy kérdés.

A borítókép forrása: CBR