Az Xmas Bundle  leginkább a kalandcímek szerelmeseit csábíthatja el, ugyanis az utóbbi évek egyik legjobb 2D-s point and click címét, a Dave Gilbert által írt Blackwell-trilógiát kínálja, ráadásul annak is a „remastered” verzióját, ami többek között felújított szinkront és az első részhez egy epilógust kínál. A „sima” verzió (azaz a három játék együtt megvásárolva) egyébként a kiadó webshopjában 20 dollár, így most tényleg megéri beruházni rá.



A trilógia mellé megkapjuk a Shankkel elhíresült Klei Entertainment első, 2006-os, Eets nevű őrületét, mely a Lemmings és az Incredible Machines keveréke, és amely az évek alatt igazi kultstátuszt vívott ki magának -- mi sem jelzi ezt jobban, minthogy a pakkban a fejlesztők által készített 100 puzzle mellett ott lapul több mint 200, a felhasználók által összerakott pálya is...



A karácsonyi csomag harmadik címe a Dino D-Day, a Source motorra épített, steames multis őrület, amelyben a II. világháborút játszhatjuk újra „némi csavarral”: az alternatív valóságban ugyanis a náciknak sikerült az, ami a Jurassic Parkban csak fikció volt, azaz dínókat előállítani. A játékban mind a szövetségesek, mind az őshüllők oldalán vitézkedhetünk, és bár a cucc elég rossz kritikákat kapott, azért a haverokkal egy kis ökörködésre jó lehet.



A pakk negyedik eleme az Oil Blue, amely egy érdekes, tycoon-szerű, tehát menedzselős/stratégiai játék: egy energetikai vállalat megbízásából kell bedöglött olajfinomítókat beindítani, és adott idő alatt kitermelni, majd a lehető legjobb áron értékesíteni az előírt mennyiségű fekete aranyat. Én már kipróbáltam, és „sajnos” meglehetősen addiktív a cucc, úgyhogy aki szereti a stílust és a kihívásokat, annak érdemes tenni vele egy próbát.