• Holnap debütál a Disney+ műsorán a Bill Skarsgård főszereplésével készült Barbár
  • Fiatal nő állásinterjúra érkezik Detroitba, szállását azonban már elfoglalta valaki
  • Tess az éjszaka során ráébred, hogy nemcsak a furcsa férfitől kell félnie a házban

A Disney+ nem szűkölködik horrorfilmekben, a lenti műsorajánlót megkoronázandó azonban kifejezetten Halloween alkalmából készül saját borzongató alkotással is. Holnap debütál a streaming platform és a 20th Century Studios koprodukciójában készült Barbár, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével. A rendezői székben a Megrekedve színészeként megismert Zach Cregger ül, akinek ez lesz bemutatkozó egészestés munkája.

 3114539641850731240334804618763665264869785n.jpg
(A kép forrása: Disney+, Facebook)

Barbár

A fiatal Tess állásinterjúra utazik késő este Detroitba. Szállására érkezve azonban meglepetten tapasztalja, hogy egy furcsa idegen már beköltözött a házba. Rossz előérzete ellenére ott tölti az éjszakát. Hamarosan zajokat hall, és rájön, hogy nem pusztán a váratlan vendégtől van oka félni.

Matriarch

A már elérhető brit horrorban egy fiatal drogfüggő lány, Laura halálközeli túladagolását követően utazik haza édesanyjához. Azt reméli, hogy szülőfalujába visszatérve sikerül megszabadulnia démonaitól – pedig csak ekkor néz szembe az igazán sötét titokkal.

Horrorfilmek

A Disney+ kínálatában horror klasszikusok (pl. A légyÓmenA nyolcadik utas: a Halál), sötét thrillerek (pl. Hatodik érzékJelek, X-akták), valamint a közelmúlt közönségkedvenc filmjei és sorozatai (pl. Éjjeli VérfarkasÉjszaka a házban) is fellelhetők.