Az mindig jó, ha egy konzol az internetre van kötve, de úgy látszik, sokan nem tudják, hogy miért érdemes a Sony jelenlegi generációs játékgépét a világhálóhoz csatlakoztatni. Legalábbis ez derült ki abból a közleményből, amit Petr Skaloud, az ESEE PR és Marketing menedzsere tett minap.

"Az utóbbi időben számos jelenlegi és leendő felhasználónk fordult hozzánk azzal a kérdéssel, hogy milyen előnyökkel jár, ha csatlakoztatják PS4/PS4 Pro konzoljukat az internetre. Az új weboldal segítségével szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes PS4/PS4 Pro konzoljukat a világhálón használni. A PS4/PS4 Pro hálózati beállítása rendkívül egyszerű és semmilyen pluszköltséggel nem jár.” -- közölte. 

Az új weboldalt a csatlakoztatottps4.hu címen lehet elérni, és bemutatja azokat a lehetőségeket, amik a konzoltulajdonosokra várnak. Ingyenes demók, ingyenes játékok (pl. Star Trek Online), rendszeresen érkező firmware frissítések, multimédiás alkalmazások, és ez csak pár példa. Aztán ott vannak a Sony által kínált ingyenes játékok, amik a PS Plus előfizetéssel válnak elérhetővé, csakúgy, mint a multi lehetősége, amivel a világ másik felén élő ismerősöddel is összemérheted a tudásodat, mondjuk egy PES 2017 meccs keretében!

Ugye hogy megéri?

5204681771001.jpg