A Bethesda mostanában nagyon aktív: nemrég a Fallout 4-gyel kapcsolatban röppent fel a közelgő leleplezés híre, melyet a kiadó alelnöke, Peter Hines megfejelt egy sor idei bejelentés ígéretével, nem sokkal később pedig hivatalosan is elbúcsúzott a Skyrimtől a kiadó, hogy a jövőbeli projektekre fókuszálhasson. A minap bejelentették és be is mutatták a Resident Evilről híres Mikami Sindzsi eszelősnek tűnő túlélőhorrorját, most pedig egy bejelentetlen játék címét szivárogtatta ki az ausztrál cenzorbizottság.

Az Endless Summer, azaz végtelen nyár projektcímű munkáról azon kívül semmit nem tudunk, hogy az egyébként igen szigorú ausztrálok szerint 15 évesnél idősebb játékosoknak ajánlott anyagról van szó, mely a bizottság leírása alapján "erős horrorelemeket és erőszakot tartalmaz". A szellemi tulajdont április 22-én vizsgálták be, azaz valószínű, hogy már egy félkész programról van szó, ami közelgő bejelentést sugall -- minden bizonnyal az E3 során mutatkozik be a titokzatos cím.

Hogy az Endless Summer miféle játék, senki sem tudja, de mi nagyon örülünk neki, hogy a kiváló sorozatairól híres kiadó végre aktivizálta magát. Már csak egy Prey 2 kellene, hogy boldogok legyünk...