A Bethesda a Skyrim-DLC-k óta nem igen hallatott magáról, noha már egy ideje pletykálják, hogy a tehetséges csapat most a Fallout 4-en dolgozik, mely lassan, de biztosan megérik a bejelentésre. Nos, a cég alelnöke, Peter Hines megerősítette, hogy még idén várhatók nagy bejelentések, és nem lesz olyan csendes esztendőnk, mint tavaly, amikor egyedül a külsős fejlesztésű Dishonored mutatkozott be, mint AAA-kategóiás Bethesda-játék.

"Bejelentünk új cuccokat, csapunk egy kis zajt, és úgy gondolom, hogy ha végre lehetőségünk nyílik megmutatni nektek, hogy min dolgozunk, csak ültök majd és lestek." -- nyilatkozta sokat sejtetően Peter az OXM-nek.

A Fallout 4-es pletykák minden bizonnyal nem alaptalanok, és mivel az E3-ig az utolsó nagy konzol is bemutatkozik (természetesen az új Xboxról van szó), elhárul az akadály egy nextgen folytatás prezentálása elől. De várható többek között új Dishonored is, hisz a kiadó az Arkane-nel szöges ellentétben kijelentette, hogy igenis franchise-t szeretne építeni a steampunk-fantasy keverék akcióprogram köré.