Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is részt vállaltunk a Budapest GameShow lebonyolításában, ám idén nem csak játékok bemutatásával, de saját standdal is részt veszünk a rendezvényen. A PC Guru magazin területén vásárlási akcióval és játékokkal várjuk a látogatókat, nálunk játszhattok először a DJ Hero és Band Hero játékokkal, sőt, ezekben a játékokban csatlakozhattok majd a Guru szerkesztőihez, mi több, ki is hívhatjátok őket, és amennyiben sikerül felülkerekednetek, nyereménnyel távozhattok a helyszínről.

Tavaly a Mirror's Edge került bemutatásra a PC Guru által, idén pedig három játékot fogunk nektek prezentálni a színpadon, 9:30-tól a Left 4 Dead 2-vel játszunk, 12:50-kor pedig az Operation Flashpoint: Dragon Rising pereg majd a szemetek előtt, kommentár kíséretében. Valamikor a nap folyamán, a zenei színpadon a Band Hero című ritmusjátékot fogjuk promózni nektek.

Talán már nem is kell mondanunk, de a hatalmas helyszínen rengeteg kipróbálható játék, gép, akció és nyeremény várja a látogatókat, sőt, lehetőség lesz teremfocira és laser tages lövöldözésre is. Akiket pedig nemcsak a játékok érdekelnek, azoknak jó hír lehet, hogy számos "alternatív" stand várja majd az érdeklődőket, példának okáért a Holdfény Team és a ComicsInvest is tiszteletét teszi, így begyűjthettek mindenféle játékos relikviákat, illetve válogatott angol képregények, mangák és játék alapú képregényfüzetek várják majd az érdeklődőket. Az összes részletért érdemes ellátogatnotok az esemény honlapjára: www.budapestgameshow.hu

BRÉKING! BRÉKING! BRÉKING! BRÉKING!

A Modern Warfare 2 kipróbálható lesz a Budapest GameShow-n!


Update! Update! Update!

Időközben új információkhoz jutottunk, méghozzá igen kedvező információkhoz: rengeteg játék igen nagy kedvezménnyel lesz megvásárolható a rendezvényen:

FIFA 10 (PS3, Xbox360: 8499 Ft, PC: 4999 Ft)

NFS Shift (PS3, Xbox360: 8499 Ft, PC: 4999 Ft)

Brütal Legend (PS3, Xbox360: 8499Ft)

Forza Motorsport 3 ( 9999 ft + ajándék Forza 3 póló)

Halo 3 ODST (7999 ft+ Halo Wars póló)

LIPS 2  (6999 ft + ajándék Lips2 póló)

LIPS 2 +mikrofon (9999 ft + ajándék Lips2 póló)

 

További játékok 30% kedvezménnyel:

Mass Effect

The Witcher

Race Driver Grid

Gears of War

Fear 2

Sok-sok Disney játék


Szóval 2009. október 31. (szombat), Budapest, Papp László Sportaréna, 9:00-18:00-ig. Nektek is ott a helyetek, mi biztos ott leszünk!